Mezina Kosttilskud & Naturlægemidler

Mezina – Din sundhed, vores hjertesag

Din sundhed har været Mezinas hjertesag siden 1983. Så længe har Mezina været en af Danmarks største helsekostleverandører. Mezinas passion er at levere kosttilskud og naturlægemidler til hele familien, der hjælper til en bedre sundhed og større livskvalitet.
 


Mezina lægger en stor stolthed i sine danske rødder og får også produceret tabletterne i Danmark. Dette sikrer en god kontrol med både leverandør og kvalitet, så Mezina til enhver tid kan stå inde for produkterne.

 
 

viser 1 til 48 af 56 (2 sider )

Her kan du læse nogle af vores populære artikler om:

Væske i kroppen og hvordan hvilke planteingredienser der bl.a. kan hjælpe kroppen med, at komme af med overskydende væske her. 

Bliv klogere på Collagen Pure Skincare fra Mezina her i artiklen. Du får også gode råd til at passe på din hud, året rundt.

Her kan du læse mere om hvad overgangsalderen er og hvorfor man får hede- svedeture? Kom nemmere igennem din overgangsalder med kosttilskud fra Mezina.

Læs mere her hvis du gerne vil blive klogere på kosttilskud fra Mezina som sammen med en sund livsstil vedligeholder immunforsvaret.

 

Hvem er Mezina?

Mezina A/S er en 100% danskejet virksomhed som blev grundlagt i Esbjerg i 1983, og som i dag er etableret i hele Norden. Virksomheden lægger en stor stolthed i sine danske rødder, hvorfor hovedkontor, pakkeri og ordrehåndtering er samlet på det oprindelige domicil i Esbjerg. Mezinas passion er at levere kosttilskud og naturlægemidler, der hjælper folk til en bedre sundhed og større livskvalitet. 
 
Mezina finder inspiration i naturen som er fuld af magi. Naturen byder på de skønneste svampe, bær og planter, der hver især kan bidrage til et bedre liv. Fælles for Mezinas produkter er derfor, at de er udviklet på baggrund af det traditionelle kendskab til planternes virkning, men med et klart blik for moderne, videnskabelige erkendelser. De stiller også høje krav til kvalitet. De vælger gode råvarer og får produkterne fremstillet i Danmark, hvilket sikrer en kontrol med både leverandør og kvalitet, så de til enhver tid kan stå inde for produkterne.
 
Nogle af de vigtigste kosttilskud for styrkelse af krop og sind, finder du derfor i Mezinas brede sortiment. Herunder gennemgår vi kort nogle udvalgte tilskud fra Mezinas sortiment. Vi har mange flere på hylden. 
 

Det bedste forsvar er et stærkt forsvar

Kom godt ind perioder, hvor immunforsvaret skal bruge alt den hjælp, det kan få. Dit immunforsvar er nemlig et komplekst system og vigtigt for dit helbred. Derfor har Mezina udviklet IMMUSTRONG der bl.a. indeholder haritakibær, svampen reishi samt planten astragalus, der understøtter de naturlige forsvarsmekanismer - især ved belastende omgivelser. Derudover indeholder IMMUSTRONG også vitamin D, der bidrager til immunsystemets normale funktion. Samlet er det et produkt fyldt med nye og spændende ingredienser, der kan hjælpe dig med at give dit immunforsvar de bedste vilkår – så kan du bekymre dig lidt mindre, og leve livet lidt mere i nuet.
 

Sund kost er vigtig for helbredet.

Specielt omkring grillsæson og jul, kan der snige sig flere fedtholdige fødevarer indenbords. CYNAFLORA et godt supplement med bl.a. artiskok, der bidrager til en normal fordøjelse og modvirker oppustethed, når de fede madvarer kommer på bordet.
 

Kolesterol: Pas på dig selv med Lipinorm A-800

Lipinorm A-800 indeholder artiskok der kan understøtte udskillelsen af fordøjelsesvæsker bl.a. galde fra leveren. Galde fører kolesterol ud af kroppen og artiskok kan derfor medvirke til at sænke blodets indhold af fedtstoffer (kolesterol og andre fedtstoffer). Derudover indeholder Lipinorm A-800 også vitamin B1 som bidrager til en normal hjertefunktion.
 

Kosttilskud til knogler og led

Hos Mezina ved de, at ømme muskler og led er et udbredt problem. Derfor har de mange forskellige produkter, så du kan finde lige netop det produkt der passer til dig. Om det er i forbindelse med sport, periodisk i forbindelse med f.eks. de kolde måneder eller et vedvarende problem. Free Flex Serien er specielt udviklet med fokus på danskernes ledkomfort og fås både som tabletter, kølende gel og magnesiumspray mod muskelkramper og uro i benene.
 

En mere behagelig overgangsalder

CHELLO serien er udviklet til kvinder før, under og efter overgangsalderen. I CHELLO serien finder du blandt andet CHELLO FORTE som indeholder salvie, der bidrager til at dæmpe svedtendens og rødkløver, der bidrager til at dæmpe gener i overgangsalderen, såsom hedeture og rastløshed.
 

Kun til mænd

PRO STAMINUS er et innovativt kosttilskud med græskarkerner der bidrager til en god blærefunktion, samt hørfrø, som understøtter den normale funktion af prostata hos aldrende mænd. MAN POWER er et kosttilskud med bl.a. L-arginin som bidrager til opbyggelsen af proteiner, zink der bidrager til et normalt testosteronniveau i blodet, samt ginseng, der hjælper med til at opretholde en bedre udholdenhed, energi og vitalitet – til glæde for samlivet og kærligheden.
 

Naturlægemiddel mod nedtrykthed, modløshed og tristhed.

VELZINA er registreret og godkendt som et naturlægemiddel der har været på markedet siden 1992. Med det vedlagte ’Humørbarometer’ kan du føre dagbog fra du begynder med VELZINA og følge, hvordan du efter få uger begynder at opnå virkning. Velzina er baseret på standardiseret ekstrakt fra lægeplanten prikbladet perikum*. Det var lidt læsning om et lille udpluk fra Mezinas kategorier. Du finder naturligvis mange flere spændende produkter på vores hylder her hos Mecindo, så gå på opdagelse og find de Mezina-produkter, der passer lige til dig. Kosttilskud er som ordet lyder, et tilskud, og kan ikke erstatte en varieret kost. Vi anbefaler at konsultere egen læge ved hyppige eller kraftige symptomer.
 

* Læs altid indlægssedlen omhyggeligt inden du starter med at anvende Velzina. Indikationer: Naturlægemiddel ved nedtrykthed, modløshed og tristhed. Bivirkninger: Lysfølsomhedsreaktioner i form af hudkløe og rødme af huden kan forekomme, fortrinsvis hos personer med lys hud. Særlige advarsler og forsigtighedsregler vedrørende brugen: Hvis der ikke opnås effekt indenfor 4-6 uger, bør behandlingen ikke fortsætte. Forsigtighed bør udvises ved samtidig indtagelse af perikon og andre lægemidler. Graviditet og amning: Kan ikke anbefales. Dosis (voksne): 1 kapsel dagligt. Ved særlige behov: 2 kapsler dagligt. Pakninger: 30 kapsler og 90 kapsler. Læs vejledningen på indlægssedlen omhyggeligt. MT nr. 6164598
 

Køb Mezina hos på mecindo.dk

Mezina er utroligt populær i Danmark og det er ikke uden grund. Med deres mange års erfaring er du sikret produkter af høj kvalitet – både når det gælder deres egne producerede produkter, eller produkter fra deres samarbejdspartnere. 

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på mail og vi svarer altid inden for 24 timer i hverdagene.