Mezina

Mezina fremstiller kosttilskud og naturlægemidler. Vi fører et bredt udvalg af deres produkter og du finder kosttilskud til alle livets faser. Læs mere Mezina og deres mange produkter længere nede på siden.


viser 1 til 48 af 51 (2 sider )

Hvem er Mezina?

Mezina er en dansk virksomhed med hovedkontor i Esbjerg. Faktisk er Mezina en af Danmarks største helsekostleverandører, og deres sortiment består af både helsekost, kosttilskud og naturlægemidler.

Gennem mere end 30 år har Mezina fremstillet produkter af høj kvalitet, men også samarbejdet med populære udenlandske producenter som Back og Salus Haus. Det er bl.a. Bach der fremstiller de kendte Rescue produkter og Bachs Blomsterremedier. 

Alle produkter Mezina hjælper folk til en bedre sundhed og en større livskvalitet. Oplev det selv, og køb et eller flere Mezina produkter her på mecindo.dk.


Danske kosttilskud og naturlægemidler

Udvalget af kosttilskud og naturlægemidler fra Mezina er bredt her på mecindo.dk. Derudover finder du også remedier til homøopati – bl.a. flasker med dråbetæller, pipetter, Bach træbokse og bøger om Bach og homøopati. Det er utroligt spændende læsning hvis du har interesse i homøopatiens verden.

Læs mere om nogle af produkterne fra Mezina herunder: 


Kosttilskud

Tempel Plus er et kosttilskud med indhold af ginkgo biloba og bacopa monnieri, som bidrager til en øget blodgennemstrømning. Derudover indeholder Tempel Plus B12-vitamin som bl.a. bidrager til en normal dannelse af røde blodlegemer samt immunsystemets normale funktion. 

Neolic 9000 er hvidløgskapsler som er 100 % lugt- og smagsfri. Det betyder at du kan indtage hvidløg helt uden at dine omgivelser kan lugte det. 

Super + Magnesium er et effektivt magnesiumkosttilskud. Super+ er baseret på magnesium, magnesiumcitrat og eksotiske frugter. Ved at indtage magnesium bidrager det bl.a. til at mindske træthed og udmattelse samt en normal muskelfunktion.  

Chello Forte er til kvinder i overgangsalderen og indeholder bl.a. B6-vitamin der bidrager til at regulere kroppens hormonaktivitet. Der er selvfølgelig også tilsat rødkløverekstrakt, som netop er kendt i forbindelse med lindring af symptomer ved overgangsalderen. 

Mygomax er et B-vitamin kompleks som indeholder samtlige B-vitamin. Mygomax består udelukkende af vegetabilske ingredienser, og kan derfor anvendes af både vegetarer og veganere. 

Free Flex indeholder ingefær og gurkemeje. Tag Free Flex hvis du ønsker at bevare smidige og fleksible led og muskler. Free Flex findes også som balm og kan smøres direkte på de ømme og stive led/muskler. 

Cynaflora er en helt unik kombination af urter og anvendes i forbindelse med fordøjelsen og oppustethed. 


Naturlægemiddel

Velzina Hypericum er et naturlægemiddel mod tristhed, modløshed og nedtrykthed. Velzina indeholder ekstrakt fra prikbladet perikum, som er godkendt som lægeplante. 


Remedier, tilbehør og bøger

Mangler du flasker, dråbetællere, pipetter eller bøger til homøopati? Så finder du et bredt udvalg her. Flaskerne findes i størrelserne 10 ml – 500 ml, hvoraf de mindre flasker har låg med dråbetæller. 

Ønsker du en opbevaringskasse til dine homøopatiske dråber, kan Bachs træboks anbefales. Den findes både i en variant uden indhold, samt som et komplet sæt

Bøgerne giver dig viden om homøopati og brugen deraf til både voksne, børn og hunde. Gå på opdagelse i ”biblioteket” og vælg de bøger der kan inspirere dig. 


Populære produkter fra Mezina

Nogle af de mest populære produkter fra Mezina på mecindo.dk, er:

 • Lipinorm
  Mezina Lipinorm er et kosttilskud bestående af bl.a. rød gærris, artiskok og thiamin (B-vitamin). Kosttilskuddet bidrager til et normalt kolesterol niveau, samtidig med at thiamin bidrager til en normal hjertefunktion. 
 • Man Power
  Mezina Man Power er udviklet til at styrke mænds udholdenhed og potens. Det sker med Man Powers indhold af aminosyrer samt mineralet zink, som bidrager til et normalt testosteronniveau i blodet. Derudover bidrager ginseng til fysikken samt potensen. 
 • Pro Staminus
  Mezina Pro Staminus er et kosttilskud til mænd og bidrager til en normal prostata. Kosttilskuddet indeholder bl.a. græskarkerner, hørfrø, granatæble og sunde næringsstoffer. Pro Staminus er veldokumenteret og medvirker til en normal funktion af prostata hos aldrene mænd. 
 • Roseberry
  Mezina Roseberry indeholder bl.a. hisbiscus som bidrager til en normal urinvejsfunktion. Kosttilskuddet er danskproduceret og indeholder hele 54 PAC pr. daglige dosis. PAC er proanthocyanidiner som findes i tranebær. Roseberry er særligt velegnet til kvinder.


Hvad er homøopati?

Homøopati er sammen sat af de græske ord, homois og pathos. Homois betyder lignende, og pathos, lidelse. Ved brug af homøopati er det altså på baggrund af princippet om, at små doser af et stof kan kurere symptomer, som stoffet i store doser ville fremkalde. 

Når et stof, altså udtræk fra urter, bark, blomster osv. bruges, sker det i fortyndinger fra 1/10000 – 1/1000000. Det betyder, at de doser du får af det enkelte stof, er i utroligt små doser. Udtrækkene fortyndes i enten vand og ethanol eller laktose der skulle forstærke virkningen. 

Ofte vil du se at der står D4, D6, D30 osv. på et homøopatisk lægemiddel, og er betegnelsen for D-potenser. For at få en D1 opløsning skal én del af stoffet fortyndes med ni dele af et neutralt stof, som er enten ethanol eller laktose. For at få en D2 opløsning fortyndes D1 opløsningen igen med ni dele neutralt stof. Sådan foregår det indtil den ønskede D-potens opnås. 


Hvorfor vælge Mezina?

Når du vælger et produkt fra Mezina, får du et kosttilskud der er udviklet og produceret i Danmark. Nogle af kosttilskuddene er også fremstillet i udlandet, men er stadig af en utroligt høj kvalitet. 

Mezina har mere end 30 års erfaring inden for helsekost og kosttilskud, og det er bl.a. derfor du med et produkt fra Mezina hurtigt oplever en virkning.


Køb Mezina hos på mecindo.dk

Mezina er utroligt populær i Danmark og det er ikke uden grund. Med deres mange års erfaring er du sikret produkter af høj kvalitet – både når det gælder deres egne producerede produkter, eller produkter fra deres samarbejdspartnere. 

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 

Læs mere Skjul