2 Meridian | Stort udvalg af økologisk nøddesmør fra 30 kr | Mecindo.dk

Viser 1 til 15

Meridian

Meridian er en engelsk producent som igennem de sidste 30 år har været kendt for deres mange forskellige lækre nøddeprodukter.

Især Meridians nøddesmør er populært, takket været Meridians dedikation til ikke at springe over hvor gærdet er lavest når det kommer til kvalitet, smag og aftryk på miljøet.

Kun de bedste, naturlige ingredienser

Meridian benytter kun de fineste og mest naturlige råvarer muligt i deres produkter. De benytter f.eks ikke palmeolie i nogle af deres forskellige nøddesmør, en råvarer der ellers normalt bruges som en stabilisator i sådanne produkter.

Dette hjælper med at skåne klodens udsatte regnskove da produktionen af palmeolie er af de strøste trusler til udsatte tropiske skove i især Indonesien og Malaysia.

En passion for nødder

Meridian er helt tosset med nødder, og sørger derfor altid for at holde indholdet af nødder i deres produkter så højt som overhovedet muligt. 

Mange af Meridians produkter stammer også fra økologiske plantager. Fælles for dem alle er dog at alle råvarerne er nøje udvalgt for deres høje kvalitet og minimale aftryk på miljøet.