Mepilex Transfer

Absorberende skumbandage til sart hud

7,5 x 8,5 cm
5 Plastre

Varen er udgået

Denne vare er desværre udgået. Du kan overveje disse produkter i stedet:

Beskrivelse

Mepilex Transfer er en tynd formbar silikone absorberende skumbandage, der beskytter huden, ved at transportere væske væk fra såret og minimere risikoen for maceration. 

Mepilex Transfer er blød og nænsom og en ideel løsning til folk med sart og følsom hud. Bandagen former sig efter kroppens konturer og er nem at både sætte på og fjerne, med minimal irritation af huden. Skummet transporterer væske vertikalt væk fra såret og ud i den sekundære bandage og sørger for at opretholde et sundt fugtigt sårmiljø.

Mepilex Transfer består af et Safetac lag af silikone, som sikrer fiksering og samtidig en skånsom fjernelse fra hud og hår. Det reducerer smerte og traume ved bandageskift og sikrer at såret og den omringende hud ikke beskadiges, så bandageskift foregår smertefrit. 

Mepilex Transfer egner sig store og vanskelige, samt væskende sår, der anvendes med en sekundær bandage. Mepilex Transfer kan beholdes på, mens kun den yderste bandage skiftes. 

Safetac laget giver mulighed for efterse sår, genanvendelse og flyt af fikseringen.

  • Minimerer smerter ved bandageskift
  • Velegnet til brug under kompressionsbandager
  • Transporterer væske væk fra såret
  • Formbar - tilpasser sig kroppens konturer
  • Blød og behagelig
  • Kan blive siddende i flere dage
  • Efterlader ingen klæberester på huden
  • Lav risiko for hudirritation

Mindre smertefuld amning

Mange kvinder kan opleve ømme og revnede brystvorter i starten af amme perioden, som for nogle kvinder varer ved i hele amme perioden og gør amning til en ubehagelig og uoverskuelig oplevelse. Det kan heldigvis forebygges med Mepilex Transfer.
Mepilex Transfer sættes direkte på brystet, hvor det klæber med Safetac. Mepilex Transfer lindrer smerte og behandler sår og revner fra amning. Plasteret indeholder ikke stoffer der e giftige for mor og barn og det klistrer ikke fast til huden, hvilket gør det nemt at tage af.

Ann-Sofi 2018-06-06 07:42:42

Mycket bra förband vid psoriasis och psoriasis invers.

Skriv en anmeldelse

Captcha
Captcha
Brand Mepilex
Klassifikation Medicinsk udstyr
Produktnummer 52659
Mængde 7,5 x 8,5 cm 5 Plastre