Menstruationskop

Spar penge og besvær med en menstruationskop

Har du endnu ikke prøvet at bruge en menstruationskop, så er det på tide, at du får fingrene i én, for det er virkelig en genial måde at komme igennem dagene med menstruation på; og da menstruationskoppen samtidig ermiljøvenlig, og kan spare dig for en masse penge, så er det bare med at få bestilt markedets bedste menstruationskop, Mooncup.

Læs mere Skjul

Kundernes favoritter

Spar penge med en Lunette Menstruationskop

En Lunette er meget nem at lære at bruge, den vil spare dig for mange penge til bind og tamponer, den er miljøvenlig, den kan næsten få dig til at glemme, at du har menstruation, den er en af markedets bedste menstruationskopper, og den har en levetid på omkring 10 år - så når du først har investeret i en menstruationskop, så har du menstruationsbeskyttelse til de næste mange år. 

Den mest miljøvenlige menstruationsbeskyttelse

Menstruationskoppen er nem at bruge - det gælder om lige at få lært, hvordan du bruge den; men når du først har lært det, så sidder den godt, og mange kan faktisk nøjes med at tømme koppen hver 8. - 12. time, så den giver dig en masse frihed i dagene, hvor du har menstruation.

Når din menstruation er slut, så skolder du koppen og opbevarer den i den medfølgende pose, så den er klar til din næste menstruation.

Pas på helbredet

Tamponer kan forårsage sygdommen toksisk chok-syndrom, der kan opstå, hvis tamponer sidder for længe og derfor starter en bakterievækst i skeden.

Det sker ikke på samme måde med en menstruationskop, da den er fremstillet af plastik, der ikke forårsager vækst af bakterier. Så en menstruationskop giver dermed både økonomiske, miljømæssige og helbredsmæssige fordele.

Læs mere Skjul