Mellisa natural care


Mellisa Organic Skincare – Plantebaseret hudpleje i dansk kvalitet
 

Danske Mellisa er økologiske, plantebaserede hudplejeprodukter skabt af naturlige og økologiske råvarer samt virksomme bioaktiver, der understøtter hudens naturlige processer. Mellisa har mere end 30 års eksperterfaring indenfor plantevidenskab og sikrer at hvert produkt er en hjælpende hånd til strålende, sund hud i naturlig balance.
 


De økologiske ingredienser er dyrket uden brug af sprøjtegifte, og derfor får du produkter med utroligt rene ingredienser. Du støtter også, at grundvandet samt miljøet ikke belastes unødigt, hvilket både kommer dig selv og de fremtidige generationer til gode.
 


Hvor godt kender du Mellisa? Dansk hudpleje af høj kvalitet og med indhold af naturlige ingredienser. Læs mere her i artiklen.

 

Hvad er Mellisa?
 

Mellisa er en anerkendt dansk producent af hudplejeprodukter med økologisk indhold. Brandet Mellisa blev skabt tilbage i 1986 af Margit Mellisa Klinder med ideen om, at hudpleje med økologisk indhold skulle være tilgængeligt for alle. Mellisa føres i dag videre af Margits datter, Louise Mellisa Klinder, hvilket hun har gjort siden 1996.

Mellisa står selv for produktionen af alle deres hudplejeprodukter, men udviklingen foregår i samarbejde med nationale og internationale forskere og biokemikere. Det betyder, at produkterne fra Mellisa er af utroligt høj kvalitet baseret på nyeste forskning inden for hudpleje med økologiske virkningsstoffer.  

Sortimentet er i dag større end nogensinde før, og der kommer ofte nye hudplejeprodukter til, som ligesom forgængerne også indeholder økologiske og virksomme ingredienser baseret på det bedste indenfor plantevidenskaben.  
 

Hvorfor vælge Mellisa hudpleje?
 

Når du vælger et hudplejeprodukt fra Mellisa, får du et produkt med:

 • Plantebaserede og med økologiske råvarer
 • Højt indhold af virksomme, naturlige bioaktiver
 • Ingen af de 26 deklarationspligtige parfumeallergener
 • FSC Certificeret emballage
 • Bred pallette af botaniske ingredienser
 • Økologiske, koldpressede kvalitetsolier
 • Råvarer produceret efter høje etiske standarder
 • Dansk kvalitet og egen produktion i Hørsholm
 • Skabt af eksperter med over 30 års erfaring indenfor plantevidenskab
   

Økologiske ingredienser er dyrket uden brug af sprøjtegifte, og derfor får du produkter med utroligt rene ingredienser. Du støtter også, at grundvandet samt miljøet ikke belastes unødigt, hvilket både kommer dig selv og de fremtidige generationer til gode.  

Mellisas kodex er sundere og grønnere fremstilling af hudpleje uden at gå på kompromis med kvalitet eller etik (herunder dyrevelfærd, miljøhensyn, ansvarlighed, bæredygtighed og ordentlighed i alle detaljer).

Mellisa anvender så vidt muligt udelukkende økologiske ingredienser og produkterne indeholder mellem 60-80% aktive, økologiske ingredienser (minus vand). Mellisas produkter indeholder en langt bredere andel af forskelligartede botaniske ingredienser end de fleste andre produkter på markedet, samt har hvert produkt typisk op til flere aktive ingredienser (bioaktiver), som understøtter hudens naturlige processer for en synlig sund og smuk hud i balance.
 

Mellisas duftpolitik
 

Siden Mellisas første produkt tilbage i 1986, har Mellisa haft en klar duftpolitik. Mellisas produkter er enten uparfumerede eller tilsat duft i en beskeden procent, for at sikre en mild, behagelig duftoplevelse. I helt klar tale betyder det, at Mellisa aldrig benytter mere end mellem 0,2 – 0,4% duftstoffer. Duftstofferne er specialfremstillede uden brug af de 26 deklarationspligtige allergene parfumestoffer. Til de forbrugere, der foretrækker naturlige produkter helt tilbyder Mellisa også dette i deres brede sortiment.
 

Til dig, der vil vide, hvad du kommer på huden
 

Mellisa gør det nemt for dig, at forstå indholdet i hvert produkt. Hudplejeproducenter skal oplyse deres ingredienser med råvarenes latinske navne. Det gør Mellisa også, men derudover skriver Mellisa faktisk også på hvert hudplejeprodukt indholdsnavnene så det er til at forstå – altså råvarenes kendte navne, såsom havtorn, avocado, blåbær, hampeolie mm. Samtlige økologiske ingredienser er markeres med en stjerne* og for optimal gennemsigtighed skriver Mellisa også handelsnavnene på trademark-ingredienser og bioaktiver. Dels er dette Mellisas service til dig, der vil vide, hvad du kommer på huden – og dels fordi Mellisa er stolte af deres indhold, hvor paletten af botaniske ekstrakter, luksuriøse olier og økologiske råvarer generelt er lidt større end gennemsnittet.
 

Naturlig hudpleje til dig
 

Hudplejeprodukterne fra Mellisa er mere natur i hvert eneste produkt. Mellisa var økologiske længe før det blev en trend og var blandt pionerene i Danmark til at omsætte plantevidenskaben til virksomme plejeprodukter. Læs mere om nogle af de populære Mellisa hudplejeprodukter herunder, og gå på opdagelse i det fulde udvalg af skønne, nærende og fugtgivende cremer og lotions.
 

 • Mellisa Multivitamin Creme
  En skøn Multivitamin Creme der fugter, plejer og nærer i 24 timer. Cremen virker opstrammende og vitaliserende på den modne hud. Brug Multivitamin Cremen dag og nat, og oplev indholdet af vitaminer, antioxidanter og urter forkæle din hud.  
   
 • Mellisa Day Cream Dry og Dehydrated Skin
  Dagcreme til tør og fugtfattig hud, som styrker både fugtniveau og hudbarrieren. Cremen indeholder bl.a. olie fra jojoba, oliven, solsikke, avocado og squalene. Olierne bidrager til øget elasticitet og forebygger irriteret hud.  
   
 • Mellisa Arnicabalm
  Hjemmets ultimative SOS-salve baseret på klassiske lægeurter og økologiske olier. Salven virker rensende, helende og desinficerende og kan anvendes ved skrammer, rifter og mindre sår. Kan også bruges i ansigtet som forebyggelse af frostskader om vinteren.  
   
 • Mellisa AHA Herbal Lotion
  AHA Herbal lotion fra Mellisa er en nærende og fugtgivende lotion baseret på urter, naturlige frugtsyrer og helende olier. Urtelotionen har en beroligende og afslappende effekt på huden, og er derfor fantastisk til problemhud, og hud med tendens til rødme og kløe. Mellisas AHA Herbal Lotion hjælper tør og krævende hud med at genfinde sin naturlige smidighed og blødhed.
   
 • Mellisa AHA Creme
  AHA cremen er baseret på Alpha Hydroxy Acids fra naturlige frugtsyrer. Den virker cellefornyende og giver intensiv fugtpleje til al slags hud. Er din hud tør, grå og lidt kedelig, bør du prøve AHA cremen fra Mellisa. Cremen giver udover fugt, en strålende og naturlig glød til huden. Den fjerner effektivt døde hudceller og mindsker overskydende fedtstof på huden, så den ikke ser fedtet ud. Velegnet til at genskabe balancen i ung hud samt til moden hud, der savner hjælp til en smuk udstråling. 
   
 • Mellisa D-vitamin Creme
  D-vitamin cremen fra Mellisa har både en anti-ageing effekt og solbeskyttende effekt på huden. Er du én af dem der har en aktiv livsstil, og er meget udenfor, er D-vitamin cremen det rette valg. D-vitamin cremen beskytter huden mod tidlig ældning via komplekse, naturlige antioxidanter og et sundt solfilter. Et af Mellisas mest avancerede hudplejeprodukter til vedligeholdelse af sund, flot hud. 
   

Dette er blot nogle af de lækre produkter fra Mellisa. Du kan her på siden også finde serummer, ansigtsgeler, opstrammende halscremer, læbepomader og solcremer der alle sammen gør det bedste for din hud.
 

En god hudpleje er guld værd
 

Sørg for at få en god hudplejerutine – en der er nem at følge og som du kan udføre dagligt. Med en god rutine gør du det bedste for din hud, og kan dermed mindske fine linjer, rynker, tør hudog fedtet hud med tendens til bumser. Brug Mellisas hudplejeprodukter som en del af din hudplejerutine, og oplev hvad de skønne produkter med urter, botaniske ekstrakter og økologiske ingredienser kan gøre for netop din hud.
 

Morgenen 

Om morgenen er det en god idé at rense huden, hvis du har tendens til fedtet hud. Når du renser huden, fjernes døde hudceller og snavs, og uren hud forebygges. Brug evt. Mellisa Daily Facial Wash, der med sin milde formel har en antibakteriel virkning. Har du tør hud, vil huden ofte være tør om morgenen og trænge til en rens, der mildt fjerner døde hudceller men også virker som et mirakuløst fugtboost. Mellisas Gentle Cleansing Milk er et unikt renseprodukt, der efterlader huden dybt gennemfugtet og klar til efterfølgende pleje. Du kan med fordel lade produktet sidde på huden et par minutter, som ansigtsmaske, så de naturlige fugtplejere virker dybere i huden. 

Efterfølgende kan Mellisa skintonic bruges til at fjerne kalk fra hårdt vand samtidig med at den fugter og hjælper huden med bedre at optage plejestoffer fra efterfølgende produkter. Du kan med fordel medbringe den i tasken, hvis din hud trænger til et fugtpift i løbet af dagen.  

- Slut morgenplejen af med at give huden fugt, næring og de bedste betingelser for at klare dagens udfordringer. Mellisa har flere forskellige ansigtscremer, bl.a. Mellisa Day Cream Dry & Dehydrated Skin, Mellisa Day Cream Normal & Sensitive Skin eller Mellisa Day Cream Oily & Combination Skin. 
 

Aftenen

- Når dagen går på hæld og det bliver aften, har huden oplevet utallige påvirkninger som sol, vind, bakterier og forurening. Derfor skal disse fjernes så huden kan regenerere om natten. Brug igen din ansigtsvask eller Mellisa rensemælk. Slut af med at påføre en Mellisa natcreme der giver huden et væld af næringsstoffer, der understøtter hudens naturlige regenereringsprocesser om natten. 
 

En gang eller to om ugen kan du med fordel bruge en fugtmaske. Mellisa Deep Moisture Mask virker opstrammende, stimulerende og mindsker tørhed og synlige tegn på ældning som fine linjer og rynker. Med indhold af Tens’Up, fremmes hudens naturlige collagendannelse samt udglattes eksisterende fine linjer synligt. Du kan med fordel få den optimale effekt af maskens virkestoffer ved at sove med den som natmaske, så huden har natten til at absorbere de mange aktiver.