Mellisa

Prøv Mellisas mange hudplejeprodukter med økologisk indhold og fantastiske egenskaber. Mellisa er dansk og fremstiller produkter af høj kvalitet i samarbejde med både nationale- og internationale forskere. Oplev Mellisas virkning på dig og din hud, og køb online på mecindo.dk.


Hvad er Mellisa?

Mellisa er en anerkendt dansk producent af hudplejeprodukter med økologisk indhold. Brandet Mellisa blev skabt tilbage i 1986 af Margit Mellisa Klinder med ideen om, at hudpleje med økologisk indhold skulle være tilgængeligt for alle. Mellisa føres i dag videre af Margits datter, Louise Mellisa Klinder, hvilket hun har gjort siden 1996.

Mellisa står selv for produktionen af alle deres hudplejeprodukter, men udviklingen foregår i samarbejde med nationale og internationale forskere og biokemikere. Det betyder, at produkterne fra Mellisa er af utroligt høj kvalitet baseret på nyeste forskning inden for hudpleje med økologiske virkningsstoffer. 

Sortimenter er i dag større end nogensinde før, og der kommer ofte nye hudplejeprodukter til, som ligesom forgængerne også indeholder økologiske og virksomme ingredienser. 

 

Hvorfor vælge Mellisa hudpleje?

Når du vælger et hudplejeprodukt fra Mellisa, får du et produkt der:

 • Indeholder økologiske ingredienser
 • Er fri for parabener og syntetiske farvestoffer
 • Er pakket i delvist genbrugsmateriale
 • Gør det bedste for din hud

Økologiske ingredienser er dyrket uden brug af sprøjtegifte, og derfor får du produkter med utroligt rene ingredienser. Du støtter også, at grundvandet samt miljøet ikke belastes unødigt, hvilket både kommer dig selv og de fremtidige generationer til gode. 

 

Naturlig hudpleje til dig

Hudplejeprodukterne fra Mellisa er fri for unødige kemiske ingredienser, og er baseret på urter og planter dyrket uden sprøjtegifte – altså økologisk. Læs mere om nogle af de populære Mellisa hudplejeprodukter herunder, og gå på opdagelse i det fulde udvalg af skønne, nærende og fugtgivende cremer og lotions.

 • Mellisa Multivitamin Creme
  En skøn multivitamin creme der fugter, plejer og nærer i 24 timer. Cremen virker opstrammende og vitaliserende på den modne hud. Brug multivitamin cremen dag og nat, og oplev indholdet af vitaminer, antioxidanter og urter forkæle din hud. 
   
 • Mellisa Dagcreme m. lavendel
  Dagcreme til tør og fugtfattig hud, som styrker både fugtniveau og hudbarrieren. Cremen indeholder bl.a. olie fra jojoba, oliven, solsikke, avocado og squalene. Olierne bidrager til øget elasticitet og forebygger irriteret hud. 
   
 • Mellisa Arnicasalve m. kamille
  En salve du bare må have i hjemmet! Salmen virker rensende, helende og desinficerende og kan anvendes ved skrammer, rifter og mindre sår. Kan også bruges i ansigtet som forebyggelse af frostskader om vinteren. 
   
 • Mellisa AHA Urtelotion
  AHA urtelotion fra Mellisa er både nærende, fugtgivende og plejende på huden i både ansigt og på krop. Urtelotionen har en beroligende og afslappende effekt på huden, og er derfor fantastisk til problemhud, og hud med tendens til rødme og kløe. Gå en glat, elastisk og sund hud med Mellisa AHA Urtelotion.
   
 • Mellisa Super AHA Frugtkomplex Creme
  AHA cremen virker celefornyende og giver intensiv fugtpleje til al slags hud. Er din hud tør, grå og lidt kedelig, bør du prøve AHA cremen fra Mellisa. Cremen giver udover fugt, en strålende og naturlig glød til huden. Den fjerner effektivt døde hudceller og mindsker overskydende fedtstof på huden, så den ikke ser fedtet ud. 
   
 • Mellisa D-vitamin Creme
  D-vitamin cremen fra Mellisa har både en anti-ageing effekt og solbeskyttende effekt på huden. Er du én af dem der har en aktiv livsstil, og er meget udenfor, er D-vitamin cremen det rette valg. D-vitamin cremen beskytter huden mod tidlig ældning pga. solens stråler, og efterlader den blød, flot og spændstig. 

Dette er blot nogle af de lækre produkter fra Mellisa. Du kan her på siden også finde serummer, ansigtsgeler, opstrammende halscremer, læbepomader og solcremer der alle sammen gør det bedste for din hud.

 

En god hudpleje er guld værd

Sørg for at få en god hudplejerutine – en der er nem at følge og som du kan udføre dagligt. Med en god rutine gør du det bedste for din hud, og kan mindske fine linjer, rynker, tør hud, fedtet hud og uren hud. Brug Mellisas hudplejeprodukter som en del af din hudplejerutine, og oplev hvad de skønne produkter med økologiske ingredienser kan gøre for netop din hud.

Om morgenen er det en god idé at rense huden. Når du renser huden, fjernes døde hudceller og snavs, så huden frit kan ånde og uren hud forebygges. Brug evt. Mellisa ansigtsvaskegel, der med sin milde formel har en antibakteriel virkning. Ansigtsvasken stimulerer huden, nærer og fjerner blidt urenheder. 

Efterfølgende kan Mellisa skintonic bruges til at fjerne sæberester, samtidig med at hudens porer lukkes så bakterier og snavs ikke kan tilstoppe porerne. 

Slut morgenplejen af med at give huden fugt, næring og de bedste betingelser for at klare dagens udfordringer. Mellisa har flere forskellige ansigtscremer, bl.a. Mellisa dagcreme med lavendel, Mellisa dagcreme med morgenfrue og Mellisa dagcreme med rosmarin

Når dagen går på hæld og det bliver aften, har huden oplevet utallige påvirkninger som sol, vind, bakterier og forurening. Derfor skal disse fjernes så huden kan regenerere om natten. Brug igen din ansigtsvask eller Mellisa rensemælk. Slut af med at påføre en Mellisa natcreme der giver huden næring til den forekommende regeneration.  

En gang eller to om ugen kan du med fordel bruge en fugtmaske. Mellisa fugtmasken virker opstrammende, stimulerende og mindsker tørhed og synlige tegn på ældning som fine linjer og rynker. Med indhold af Tens’Up, fremmes hudens naturlige collagendannelse.

 

Køb Mellisa hudpleje på mecindo.dk

Få en blød, glat og sund hud med de mange hudplejeprodukter fra Mellisa. Det danske brand fremstiller milde og effektive hudplejeprodukter med økologisk indhold, og findes til alle hudtyper. På mecindo.dk finder du mere end 30 Mellisa hudplejeprodukter til tør, rød, irriteret, kløende og ældende hud. Køb online i dag, og få dine produkter leveret inden for kun 2-4 hverdage. 

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. 

Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice.

 
Læs mere Skjul