2 MegaRed, Krill olie rig på omega-3 fedtsyrer, Køb Online
MegaRed

 

Her på siden finder du kosttilskuddet MegaRed fra producenten Schiff, som er en serie produkter, der er specielt fremstillet til at understøtte et godt hjertehelbred. MegaRed indeholder Omega-3 fedtsyrer, der styrker dit hjerte og krop ved at forebygge hjerte-kar-sygdomme og forhøjet kolesteroltal. 

MegaRed kapsler er en oplagt løsning til dig, som ikke spiser fisk flere gange om ugen, men foretrækker at indtage Omega-3 i form af kapsler. Ud over Omega-3 indeholder kapslerne andre sunde ingredienser, som understøtter din krops sundhed.

MegaRed kapsler styrker din krop

MegaRed Omega-3 Krill Olie er fremstillet af 100% ren krill olie. Krill er rejelignende krebsdyr, der lever i det antarktiske område, og fiskeriet er bæredygtigt og MSC-certificeret. MegaRed Kapsler Omega-3 Krill Olie indeholder en optimal kombination af Omega-3 fedtsyrer, antioxidant astaxanthin og phospholipider, som styrker dit hjerte og bidrager positivt til din krops sundhed. Produktet kan forebygge hjerte-kar-sygdomme og forbedre dit kolesterolniveau. 

MegaRed kapsler styrker din krop

Kapslerne er nemme at sluge og har ingen eftersmag af fisk. I modsætning til andre fiskeolieprodukter, skal kapslerne kun indtages én gang om dagen for at opnå optimal effekt. MegaRed fås i pakker med 60 kapsler á 300 mg, 20 kapsler á 500 mg og 40 kapsler af 500 mg. Du får billig fragt og levering inden for 2-4 hverdage, når du køber online i Mecindos webshop.