Massageapparater

Tens apparater til ømme muskler og led.

Læs mere Skjul

Viser 1 til 6

Massageapparater

Massageapparater med både 6 og 12 programmer

Vantage Tens Massageapparat har seks forskellige programmer og Omron E4 Massageapparatet har hele 12 forskellige behandlingsprogrammer. Når du bruger et Tens massageapparat overføres elektriske signaler til din krop gennem gel pads eller elektroder, som du selv placerer, der hvor du har ondt. På den måde påvirkes kroppens produktion af endorfiner, hvilket hjælper på dine smerter. 

Brug et massageapparat for at opnå afslapning og velvære

Du kan bruge et Tens massageapparat, hvis du har smerter i skulderen, i din ryg eller andre steder på kroppen, og hvis du har ledsmerter etc. Desuden kan du bruge apparatet for at opnå velvære og afslapning, og det er rigtig godt at give sig selv en behandling, hvis man kan mærke, at stress er ved at presse sig på. I stress-situationer er selvforkælelse medvirkende til, at man 'falder ned' og slapper af, og det kan et Tens apparat hjælpe dig med. 

Køb apparater og tilbehør online

Hos Mecindo kan du bestille det massageapparat, som du gerne vil eje, samt tilbehør i form af ekstra (eller nye) elektroder, der passer til dit foretrukne Tens apparat.