Maistic

Gør noget godt for miljøet ved at udskifte dine plastikposer, karklude og skuresvampe med de plastfri og bionedbrydelige alternativer fra Maistic. Det er nemmere og billigere end du tror, men det gør en kæmpe forskel. Læs mere om Maistic og deres produkter her på siden, og køb online til billige priser allerede i dag.


Hvad er Maistic?

Maistic Bio Group er en dansk virksomhed, der siden 2015 har specialiseret sig i at udvikle og fremstille mikroplastfri- og kompostbare alternativer til plastprodukter. Mikroplast er skadeligt for både os mennesker, miljøet, naturen og dyrene der lever deri. 

Det hele startede med, at Maistic opdagede de utallige muligheder bioplast indebar – både i detailhandel, og samtidig hos forbrugerne, for at brugen af oliebaseret plastik kunne reduceres. 

Maistic er i dag totalleverandør til detailhandlen – det vil sige, at de mere eller mindre kan levere alt inden for plastikfri alternativer.


Derfor skal du vælge Maistic:

 • 100 % fri for plastik
 • 100 % bionedbrydelige
 • Alle poser er godkendt til fødevarekontakt
 • Fremstillet af stærke materialer
 • Karkludene er fri for mikroplast
 • Du skåner miljøet, naturen og dig selv


Bæredygtighed og bioplast

Et produkt fra Maistic udleder mindre CO2 end almindelige plastik, og så arbejder fabrikkerne aktivt for et bedre miljø samt sociale kår. Alle produkterne er fri for både D2W og EPI. D2W er et tilsætningsstof der anvendes i oliebaseret plastik og er en form for salte. EPI er et forurenende stof der har en lang nedbrydningstid, og anvendes ligeledes i oliebaseret plastik.

Den majs samt andre ingredienser der anvendes i de plastikfrie alternativer, er både økologiske og GMO fri – dette både for din sundhed, men også for miljøet og naturens skyld.

For nyligt har Maistic udviklet Maistic 2.GEN pose-serien. Denne består af rester fra planter, bl.a. skrællen. Overordnet set er alle 2.GEN poserne fremstillet af planterester fra landbruget.

Poserne er, ligesom alt andet fra Maistic, komposterbare. Du kan altid kende poserne på mærket ”OK Compost HOME”. Når et produkt bærer dette mærke, betyder det at det kan nedbrydes til vand, CO2 og biomasse. 


Produkter fra Maistic

Hos mecindo.dk forhandler vi et stort udvalg af Maistic produkterne. Derfor kan du hurtigt, nemt og billigt erstatte dine plastikfryseposer, affaldsposer og hundeposer med plastikfri alternativer. Du finder derudover også mikroplastfrie karklude, altmuligklude, skrubbere og netposer – selvfølgelig også bionedbrydelige. 

Herunder kan du læse mere om de mest populære Maistic produkter på mecindo.dk:

 • Maistic Kompostbare Hundeposer
  Du smider selvfølgelig aldrig hundeposen i naturen, men fejl kan ske og de kan tabes ved et uheld. I stedet for at posen med indhold aldrig forsvinder, vil disse bionedbrydelige poser blive nedbrudt og forsvinde fra naturen. Poserne findes både til små og store hunde. 

 • Maistic Kompostbare Affaldsposer 30 L
  Udskift dine affaldsposer med disse plastikfri poser, og bidrag til at mindske brugen af oliebaseret plastik. Poserne kan med køkkenaffald komposteres, men sørg altid for at poserne ikke kan flyve væk. Selvom de er bionedbrydelige, skal de ikke ligge rundt om i naturen.

 • Maistic Cellulose Svamp
  Svampeklude fremstillet af cellulose er perfekte til aftørring. Den hverken drysser eller indeholder plastik. Cellulose skrubber ikke, og derfor fungerer de kun til aftørring af overflader, møbler osv. Selvom kludene er fremstillet af planter, kan de sagtens tåle vask på 60 grader – dog anbefaler Maistic ikke at tørre dem i tørretumbleren. 

 • Maistic Kompostbare Fryseposer 4 L
  Alle poser fra Maistic er godkendt til fødevarekontakt og fungerer præcis som plastikposer. Fryseposerne findes desuden også i størrelserne 1 l, 2 l og 8 l. 

 • Maistic Sugerør Naturlige Bambus 6 stk.
  Sugerør af plastik er slet ikke nødvendige, især ikke når der findes en helt naturlig og bæredygtig løsning. Maistic sugerør af bambus er genanvendelige sugerør fremstillet af økologiskdyrket bambus. 


Plastfri rengøring

Maistic fremstiller ikke kun plastfrie poser – rengøringssvampe, gulvklude og altmuligklude er lige så vigtigt at udskifte. Når du køber almindelige karklude og rengøringssvampe indeholder de mikroplast. Mikroplast er små rester af plastik der ender alle de steder du bruger dine klude, men også steder du måske ikke lige regner med det.

Bruger du de billige klude fra supermarkedet – de blå, gule og lyserøde – er de fyldt med polyester. Når du vrider dem op i vand, vasker dem i vaskemaskinen osv., frigøres mikroplast som i sidste ende ender i spildevandet, havet og grundvand. 

Med de mikroplastfrie klude fra Maistic skåner du miljøet for en masse unødvendigt mikroplast. Kludene findes til både overfladerengøring, gulvvask og som fantastiske altmuligklude. 

Svampekludene er fremstillet af cellulose, baseret på træfibre. De er altså 100% plastfri og 100% biobaseret. Derudover er Maistic Cellulose svampen til støvfri rengøring, et utroligt populært produkt fra den danske producent. Svampen fjerner effektivt støv, snavs og fnug – uden at lave striber. Den kan desuden anvendes til rengøring af spejle, vinduer og så kan den vaskes på 60 grader.


Maistic samarbejder med Plastic Change

Plastic Change er en miljøorganisation med fokus på overforbruget af plastik. Deres mål er at reducere verdens plastikproduktion og fjerne alt der har med engangsplastik at gøre. Plastic Change arbejder både nationalt, men også internationalt.

Det nationale arbejde sker bl.a. i samarbejde med Maistic – en helt perfekt kombination når det kommer til at reducere plastikforbruget og i stedet finde alternativer der skader miljøet mindst muligt. 

Vidste du at:

 • i 2017 blev der produceret hele 322 millioner ton plastik på verdensplan
 • ca. 40% af den producerede plastik er til fødevareemballage
 • hvert år udledes der 8-10 millioner tons plastik til havet
 • 100.000 havpattedyr og skildpadder dør årligt pga. plastikforurening
 • plastik har en levetid på mere end flere hundrede år i naturen – den forsvinder dog aldrig helt
 • der er mikroplast på 5 ud af 6 strande alene i Danmark.


Gode råd til at begrænse plastikspild 

Der er meget du selv kan gøre for at undgå plastikspild i hverdagen. Det behøver hverken være indviklet, besværligt eller for den sags skyld dyrt. Vi giver herunder nogle råd til dig som er overskuelige at følge:

 • Udskift dine plastikposer med plastfri poser fra Maistic
 • Udskift mikroplastklude med plastfri klude fra Maistic
 • Sig nej til plastikposer i forbindelse med indkøb
 • Undgå at købe drikkevand/kildevand i plastikflasker
 • Drop engangsservice – brug hellere bionedbrydelige alternativer
 • Køb mælk uden skruelåg
 • Opbevar madrester i glas i stedet for plastikbøtter
 • Køb plejeprodukter uden plastik – også plastfri emballage


Køb Maistic på mecindo.dk

Køb dine plastikfri alternativer fra Maistic her på mecindo.dk. Vi har et bredt udvalg af poser, svampe, klude og sugerør – alt sammen til billige priser og med hurtig levering. Gør dit for at skåne miljøet og reducere forbruget af oliebaseret plastik. Det er nemmere end du tror.

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. 

Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice


Læs mere Skjul