Magic Wand Vibrator

Læs mere Skjul

Viser 1 til 1

Magic Wand Vibrator

Få en ekstra kraftig vibrator til ultimativ nydelse

Du har måske allerede prøvet forskellige typer dildoer eller klitoris massageapparater men ikke fundet det helt rigtige stykke legetøj, der kan give dig den ønskede effekt. Så skulle du prøve en magic wand. Har du svært ved at få orgasme, så kan en magic wand være det, som du har brug for til at nå dit højdepunkt og opnå fuldstændig nydelse. Vibrationerne i en magic wand vibrator er nemlig så kraftige, at du får svært ved at tænke på andet end dig selv, når du tænder for apparatet og lader det berøre din klitoris og området omkring den.

Køb en vibrator med frækt tilbehør

Det kan være smart at investere i en magic wand vibrator med tilbehør. Du kan bl.a. få en g-punkts dildo til at sætte på din wand - med den vil du mærke de ekstra kraftige vibrationer på dit g-punkt, hvilket vil kunne føre til endnu bedre orgasmer. Til nogle magic wand vibratorer kan du få et ekstra hoved, der fungerer både som g-punkts stimulering og som en såkaldt "rabbit" - altså en klitorisvibrator. Andet tilbehør kan stimulere både g-punkt, klitoris og anus. Der er altså mange muligheder, hvis du investerer i en magic wand vibrator, og det er næsten kun fantasien, der kommer til sætter grænser for din kommende nydelse.

Kropsmassage med din magic wand

Brug din wand til dejlige fælles kropsmassager. Forkæl hinanden med en god massage med den kraftige vibrator, der virkelig kan give er god og dyb massage. Det er både godt for kroppen, og så gør det jo ikke noget, hvis kropsmassagen ender som et forspil til en perfekt gang intimmassage og mere.

Hos Mecindo får du gode kvalitetsprodukter

Når du køber sexlegetøj hos Mecindo får du højkvalitetsprodukter, hvoraf flere er fremstillet i allergi- og miljøvenlige materialer - dette kan du læse mere om under de enkelte produkter. Dine varer afsendes hurtigt efter bestilling og sendes i neutrale pakker der ikke indikerer hvad de indeholder.