Mabs

Mabs er et veletableret mærke indenfor kompression og har i snart 30 år lindret gener og smerter i ben med deres produkter. 

De seneste års nytænkning har nu mundet ud i en helt nyt produktsortiment bestående af støttebandager i flere størrelser, til hverdagens største gener med muskler og led.viser 1 til 48 af 114 (3 sider )

Om Mabs 

Mabs er et veletableret mærke indenfor kompression og har i snart 30 år lindret gener og smerter i ben med deres produkter. 

De seneste års nytænkning har nu mundet ud i en helt nyt produktsortiment bestående af støttebandager i flere størrelser, til hverdagens største gener med muskler og led.

Hvem kan have gavn af kompressionsstrømper?

Kompressionsstrømper er en anerkendt metode til at øge blodcirkulationen i benene. 

Kompressionsstrømper er langt fra kun til behandling af ældre mennesker og i forbindelse med sygdom. Mange mennesker kan opleve en række fordele ved at anvende kompressionsstrømper i deres hverdag, på job, på rejser, samt til sport. 

Hvis du sidder eller står meget på dit job, kan det medvirke at blodcirkulationen i benene bliver lidt langsom. Her kan kompressionsstrømper forebygge trætte og hævede fødder og ben ved at øge blodcirkulationen. 

Kompressionsstrømper er også velegnede til dig, som rejser meget. Hvis du eksempelvis sidder i bil, tog eller i fly, kan man være begrænset i sine bevægelser, hvilket kan nedsætte blodcirkulationen. Her kan kompressionsstrømper aflaste dine ben og fødder ved at øge blodcirkulationen. 

Er du gravid, kan du ligeledes opleve positive resultater som følge af kompressionsstrømper. Mabs har udviklet kompressionsstrømper specifikt til gravide kvinder, som hjælper med at give støtte og fremme blodcirkulationen i benene, hvilket kan nedsætte risikoen for at få trætte og hævede ben. 

Mabs hos Mecindo 

Hos Mecindo har vi et stort udvalg af bl.a. støttebandager, kompressionsstrømper og støddæmpende beskyttelse til fødder og tæer, såsom: 

Mabs Tåbeskytter, som beskytter mod gnidning og forebygger irritations ved tåens yderside. 

Mabs Støttebandage til Tennisalbue, som giver støtte til albue og albuespids, og kan anvendes ved lettere instabilitet, smerte i albuen, og inflammation. 

Mabs Kompressionsstrømper til Gravide, som hjælper med at give støtte og fremme blodcirkulationen i benene, hvilket kan nedsætte risikoen for at få trætte og hævede ben. 

Mabs Elastisk Knæstøtte, som giver støtte til knæet og er velegnet ved ledbåndsskader, instabilitet, slidte led og muskelinflammation. 

Hvad kan man selv gøre for at hjælpe blodcirkulationen? 

Hvis man har et stillesiddende arbejde eller anvender en transportform, hvor man sidder ned i længere tid, kan det være en god idé at forsøge at bevæge benene regelmæssigt. 

Sørg for at gå ud og hente et glas vand eller tag en tur på trappen nogle gange i løbet af dagen. Undgå desuden at sidde med korslagte ben. 

Er det helt umuligt at komme til at bevæge sig regelmæssigt, er kompressionsstrømper en rigtig fin løsning som kan hjælpe til at fremme blodcirkulationen. 

Læs mere Skjul