Mærker

Lydsvag vibrator

Undgå at vække naboen..

Hvis du bor et sted, hvor der er meget lydt, eller hvis lyden af vibratoren simpelthen irriterer dig, så skal du købe en lydsvag vibrator. En lydsvag vibrator kan du få både i stor og lille størrelse, som g-punkts vibrator, i dildo facon, som klitoris vibrator etc. Hvad enten du kan lide lyden af din vibrator eller ej, så er der nogle situationer, der kræver en stille vibrator, og så er det en fordel at være forberedt ved at have valgt en lydsvag vibrator. 


Viser 1 til 2 af 2 (1 sider)

Lydsvag vibrator

div class="accordion">

Leg med den lydsvage vibrator, selvom du er tæt på andre mennesker

Måske bor du i en opgang, hvor lydene trænger gennem væggene. Måske har du børn, der sover tæt på dit soveværelse. Måske kan du lide at lege med din vibrator og med dig selv, selvom din kæreste ligger og sover lige ved siden af dig. Så er en lydsvag vibrator det bedste legetøj - så du er helt sikker på ikke at blive "opdaget". Det kan også være, at du nyder at bruge vibratoren, mens du ser TV eller hører radio/musik, og så er det jo også en fordel, at din vibrator ikke larmer for meget.

En lydsvag vibrator har også en kraftig motor

Lyden har ikke noget at gøre med styrken, så en lydsvag vibrator kan være lige så kraftig i vibrationerne som en vibrator med mere lyd. Lydsvage vibratorer fås også i flere forskellige former og faconer, så du behøver ikke at gå ned på sjov og ballade, størrelse, farve mv., fordi du søger en stille vibrator.