Low carb shakes

Shakes med få kulhydrater

En low carb shake kan godt erstatte et måltid i ny og næ, og med shakes fra Atkins er du godt dækket ind hvad angår ernæringsindhold. Du kan købe både færdigblandede low carb shakes i kartoner lige til at tage med dig, og du kan købe pulver, som du blander op med vand, og selv ryster til en dejlig low carb milkshake. 

Læs mere Skjul

Nem måltidserstatning med low carb shakes.

Hvad enten du følger Atkins kuren/levereglerne, eller du bare er på udkig efter et godt og nemt produkt til måltidserstatning, så går du ikke galt i byen med produkterne fra Atkins. Den lækre Atkins Advantage Vanilla Shake Mix eller den færdigblandede Atkins Advantage Vanilla low carb shake er fantastiske, hvis du elsker vanille og har lyst til en sød og behagelig low carb shake. 

Low carb milkshake med chokoladesmag når dagen går på hæld.

Hvis chokoladetrangen bliver stor hen på eftermiddagen, så skulle du prøve Atkins Advantage Mælke Chokolade low carb shake som et godt mellemmåltid, der opfylder dit behov for chokolade og sukker på en fornuftig og sund måde - og så bliver du samtidig mæt, så du kan holde den gående indtil aftensmaden.

Nyd din low carb shake 

Atkins fyldige og cremede low carb shakes og low carb milkshakes indeholder masser af proteiner samt vigtige mineraler og vitaminer, så du kan med god samvittighed nuppe en shake til morgenmad på dage, hvor det skal gå lidt stærkt.
Foruden low carb shakes forhandler vi mange andre produkter fra Atkins, ligesom du er velkommen til at kigge gennem vores øvrige udvalg og få tingene leveret sammen.

Læs mere Skjul