Mærker

Low carb pasta

Pasta med få kulhydrater

Læs mere Skjul

Viser 1 til 2

Low carb pasta

Pasta uden kulhydrater fremstillet i pastaens hjemland. 

Atkins low carb pasta bliver fremstillet i Toscana i Italien hos en af de bedste pastaproducenter. Pastaen fremstilles af den fineste Semolina durumhvede, havrefibre, ærteprotein, tørret æggehvide og hvedegluten. Opskriften er selvfølgelig top-hemmelig, men smagen er i orden, og du kan spise denne pasta med god samvittighed, hvis du er på Atkins kuren, spiser efter lchf principperne, lever af stenalderkost mv. 
Prøv f.eks. Atkins Cuisine Fusilli Pasta med en god kødsauce og godt med revet ost over. Eller Atkins Cuisine Penne Pasta med en god, hjemmelavet tomatsauce, frisk basilikum og frisk mozzarella, så får du alligevel proteiner i dit måltid, selvom måltidet er kødløst - og vi har jo alle sammen godt af en eller flere kødfrie dage hver uge. 

Low carb pasta fremstillet af de bedste råvarer.

Atkins pasta uden kulhydrater eller low carb pasta indeholder 70 % færre kulhydrater end normal pasta og er fremstillet af de bedst råvarer. I kan finde gode opskrifter på pakken eller på atkins.com, hvis I mangler inspiration til de daglige måltider (næsten) uden kulhydrater.