Low carb pasta

Pasta med få kulhydrater

Her hos Mecindo finder du de gode, næsten kulhydratfrie pastaer fra Atkins. Den kulhydratfattige pasta indeholder blot 5,6 gram kulhydrater og desuden hele 13 gram protein og 3,2 g fibre per 25 gram pasta. Så hvis du spiser Atkins' low carb pasta får du masser af de gode proteiner og fibre og knap så meget af de "dårlige" kulhydrater. Hvis du spiser denne low carb pasta frem for ordinær pasta, så sparer du altså på kulhydraterne og får flere proteiner. 

Pasta uden kulhydrater fremstillet i pastaens hjemland. 

Atkins low carb pasta bliver fremstillet i Toscana i Italien hos en af de bedste pastaproducenter. Pastaen fremstilles af den fineste Semolina durumhvede, havrefibre, ærteprotein, tørret æggehvide og hvedegluten. Opskriften er selvfølgelig top-hemmelig, men smagen er i orden, og du kan spise denne pasta med god samvittighed, hvis du er på Atkins kuren, spiser efter lchf principperne, lever af stenalderkost mv. 
Prøv f.eks. Atkins Cuisine Fusilli Pasta med en god kødsauce og godt med revet ost over. Eller Atkins Cuisine Penne Pasta med en god, hjemmelavet tomatsauce, frisk basilikum og frisk mozzarella, så får du alligevel proteiner i dit måltid, selvom måltidet er kødløst - og vi har jo alle sammen godt af en eller flere kødfrie dage hver uge. 

Low carb pasta fremstillet af de bedste råvarer.

Atkins pasta uden kulhydrater eller low carb pasta indeholder 70 % færre kulhydrater end normal pasta og er fremstillet af de bedst råvarer. I kan finde gode opskrifter på pakken eller på atkins.com, hvis I mangler inspiration til de daglige måltider (næsten) uden kulhydrater.