Low carb mysli

Mysil med få kulhydrater

Atkins Day Break Crunchy Müsli indeholder kun 135 kalorier, er lav på kulhydrater og rig på protein. Denne mysli uden sukker er til dig, der vil starte din dag med en morgenmad uden kulhydrater. Det er ikke nemt at købe en lchf mysli i butikkerne, men du kan bestille den her hos Mecindo i dag og få den leveret i løbet af få dage. Husk du får gratis fragt ved køb over 599 kr. hos Mecindo.

Atkins, low carb, lchf - kært barn har mange navne.

Atkins kuren går ud på, at man skal nedsætte sit kulhydratindtag betydeligt og i stedet spise en proteinrig og ret fed kost - det er de samme principper, der ligger til grund for lchf kuren og low carb kuren. Atkins Day Break Crunchy Müsli er en glimrende lchf mysli eller low carb mysli og gør det nemt at få en hurtig lchf morgenmad. 

Low carb morgenmad. 

Det er ikke altid nemt at få sammensat en morgenmad uden kulhydrater, men med Atkins Day Break Crunchy Müsli bliver det lettere at få en sund og hurtig low carb morgenmad eller lchf morgenmad. Spis den skønne low carb mysli med mælk, yoghurt eller skyr, så bliver du mæt og veltilpas og får en sund start på dagen. 

Brug Atkins Day Break Crunchy Müsli som et sundt mellemmåltid.

Brug Atkins Day Break Crunchy Müsli som en dejlig dessert. Denne mysli uden sukker kan være en dejlig afslutning på et godt måltid mad. Den kan bruges som et nemt mellemmåltid med skyr, yoghurt eller mælk. Det er nemt og hurtigt og gør dig i stand til at overholde din low carb kur.