Low carb kiks

Kiks med få kulhydrater

Lever du efter low carb principperne, hvad enten du kalder det lchf, Atkins, Paleo, Dukan eller noget helt andet, så går du efter at spise så få kulhydrater som muligt. Hvis du ikke vil stå i køkkenet konstant og bage brød, knækbrød, kiks m.v., så er det en god idé at have et lille lager i huset af f.eks. low carb knækbrød,sukkerfri småkager (low carb småkager naturligvis) og sunde kiks. Både low carb knækbrød og gode digestive kiks finder du hos Mecindo.

Godt og sundt knækbrød.

Atkins Advantage Hvede & Rug Kiks er et fiberrigt og sundt low carb knækbrød, som du kan spise i stedet for både rugbrød og franskbrød. Det smager fantastisk med al slags pålæg, er lækkert med en god ost, med smør og syltetøj, honning eller måske peanutbutter. Knækbrødet indeholder 1,5 gram protein og næsten ingen sukker. Vil du øge proteinindtaget, kan du smøre det med en god hummus, så får du virkelig boostet dit proteinindtag. 

Sunde kiks og sukkerfri småkager.

Prøv Atkins Endulge Digestive Kiks, som sagtens kan bruges som low carb småkager, hvis du er virkelig lækkersulten. Kiksene er pakket to og to, så de er nemme at have med på farten, og de holder sig friske og sprøde, selv når du har taget hul på pakken. Hver digestive kiks indeholder 0,9 gram kulhydrat og bare 0,2 gram sukker.  Hvad enten du er på kur eller bare vil leve sundt, så er low carb knækbød og kiks gode at have på lager til at stille både sult og lækkersult.