Low carb chokolade

Chokolade med få kulhydrater

At leve kulhydratfattigt og have lyst til mælkechokolade er to ting, som ikke går så godt i spænd. Og det bliver ofte lidt vanskeligt at både få stillet sin lækkersult og samtidig overholde kostprincipperne i en low carb diæt. Men med low carb chokolade så går det faktisk. Barerne fra Atkins indeholder få kulhydrater og meget lidt sukker, og er perfekte til dig, som elsker mælkechokolade. Barerne er lavet af gode, sunde ingredienser og kan naturligvis ikke erstatte måltider, men kan give dig et boost til at komme gennem dagen.

Køb low carb chokolade hos Mecindo

Det er ikke nemt at købe low carb chokolade i almindelige supermarkeder eller butikker, men hos Mecindo fører vi nogle af de gode mælkechokolade barer fra Atkins. Prøv evt. Atkins Endulge Mælkchokolade Peanut Karamel, som er en bar fyldt med masser af karamel, peanuts og nougat dyppet i en god chokolade. Dennelow carb chokolade indeholder meget få kulhydrater og kun 130 kalorier.  

En super lækker crisp chokoladebar som knaser på den sunde måde.

Prøv også Atkins Endulge Mælke Choc Crisp Bar, som er fyldt med soya-crisps, som får mælkechokoladen til at knase på den helt rigtige måde! Du får fyldt dine sukkerdepoter op og kan bevare den gode samvittighed med denne skønne low carb chokolade bar.

Kulhydratfattig chokoladekiks - det lyder næsten for godt til at være sandt!

Elsker du bare lækre chokoladekiks? Kan du ikke klare at leve uden chokoladekiks, mens du samtidig ønsker at leve kulhydratfattigt, så skulle du prøve Atkins Endulge Chokolade Break. Denne kiksechokolade er den perfekte snack med kun 2,6 g kulhydrat og 1,5 gram sukker.