Mærker

Low carb brødmix

Brødmix med få kulhydrater

Læs mere Skjul

Viser 1 til 1

Low carb brødmix

Bag lchf brød på ingen tid.

Nogle mennesker har ikke problemer med den del af kostomlægningen, der består i at skulle undvære brød, mens det for andre er det største problem, og det de har sværest ved at leve uden. Men nu er løsningen her, for Atkins har udviklet en færdig brødblanding til low carb brød, som du kan købe hos Mecindo. Brødblandingen er nem og hurtig at gå til og du kan bage frisk, godt brød uden kulhydrater på ingen tid. Det eneste du skal gøre, er at hælde indholdet fra pakken op i en skål, tilsætte vand, ælte godt, hælde dejen i en form og bage brødet i 45 minutter. Og værsgo' at servere lchf brød/low carb brød helt friskt og meget lækkert.

Brød uden kulhydrater - næsten. 

En skive af det færdigbagte brød, lavet af Atkins Day Break BrødMix, indeholder 2,3 gram kulhydrater, 2,2 gram fiber og 6,6 gram protein. Form evt. dejen til burgerboller og spis en god burger til aftensmad, så giver kødet dig endnu flere proteiner, som jo er målet i Atkins kuren og de andre "minus kulhydratkure".

Nyd din low carb shake 

Atkins fyldige og cremede low carb shakes og low carb milkshakes indeholder masser af proteiner samt vigtige mineraler og vitaminer, så du kan med god samvittighed nuppe en shake til morgenmad på dage, hvor det skal gå lidt stærkt.  Husk, at når du handler hos Mecindo, får du gratis fragt ved køb over 599 kr., og foruden low carb shakes forhandler vi mange andre produkter fra Atkins, ligesom du er velkommen til at kigge gennem vores øvrige udvalg og få tingene leveret sammen.