Low carb bars

Snackbar med få kulhydrater

Lige meget om du er på kur, på farten, på vej til eller fra, har glemt din frokost, skal have stillet den lille sult, eller du bare trænger til noget godt, som ikke behøver at være fyldt med sukker og tomme kalorier, så er en low carb bar lige sagen. En low carb snack stiller den lille sult, fylder tomme maver, er nemme og hurtige at spise, når du er på farten, indeholder meget lidt sukker men mange, sunde proteiner og fibre. Og så fås de i mange smagsvarianter, så du altid kan finde lige netop den smag, som du har lyst til.

Low carb bar fra Atkins.

Det er en god idé at have et lille lager af sunde proteinbarer på lager. Så kan du hurtigt stoppe et par low carb snacks i tasken, hvis du ved, at du får en travl dag, hvor du ikke får tid til at spise fornuftige måltider. Prøv f.eks Atkins Advantage Choc Peanut karamel. Den smager, som om den var fyldt med usunde kalorier, men i virkeligheden spiser du protein, fibre og meget lidt sukker, og føler dig derfor mæt og veltilpas, når du har spist den. En low carb snack fra Atkins indeholder:

  • Mellem 5 og 12 gram protein
  • Mellem 1 og 3 gram sukker
  • 160-200 kalorier
 

Weider low carb proteinbar.

Hos Mecindo kan du desuden købe low carb proteinbar fra Weider. De indeholder 40 % protein og meget lidt sukker. Hvis du træner meget og gerne vil øge din muskelmasse, så er Weiders low carb bar lige noget for dig. Den er god, hvis du ønsker hurtig restitution efter træning og fungerer også godt som et mellemmåltid.