2 LoveRaw | Økologisk rawfood i mange varianter hos | mecindo.dk
LoveRaw

LoveRaw er etableret i 2013 da Rimi fra UK mistede hendes far. Hun besluttede sig for at ville være sund. Ikke kun hende alene. Hun ville hjælpe andre som ville leve et langt og sundt liv.

 Det var på en rejse til Spanien hun genfandt sig selv og det var  her hun lærte betydningen af økologisk mad og sådan startede hendes mission om at lave produkter uden hvede,gluten, mejeri & helt sukkerfrie.


LoveRaw er lavet ud fra ideen at det vi putter i hovedet har en betydning for vores krops velvære, hvor vores tanker flyver hen, hvordan vi lever livet & hvordan vi har det indeni.

 Alle LoveRaw’s produkter er rene, økologiske og RAW.

Ved du hvad RAW er?

Når produkter er RAW betyder det at de ikke er stegt, kogt eller varmet op til over 42 grader. På denne måde bevarer råvarerne alle deres næringsstoffer, mineraler&vitaminer og er dermed sundere for dig at spise da du ikke går glip af nogle af de gode,sunde næringsstoffer. 

Raw food er mad fra planteriget, altså bær, nødder, frugter, korn, bønner & tang. Desuden anbefales det altid at føre en kost med en kombination af RAW og varmebehandlet, da nogle vitaminer&mineraler først kan udnyttes helt efter de er blevet varmebehandlet.

Sunde barer & Lækre Blends

LoveRaw har udviklet en række lækre barer som du kan spise som mellemmåltid. Du kan eksempelvis prøve LoweRaws bar med Kakao&Maca der er lavet på de anerkendte superfoods Kakao(uhmmenumme) og Maca som er sprængfyldte med antioxidanter og som styrker immunforsvaret og letter på humøret.

 Du kan også tilføre noget af LoweRaws Greens Booster blend med Chia&NZ Hvedegræs.