2 Lovechock Chokolade, Køb online hos Mecindo.dk
Lovechock

Lovechock er delikat håndlavet chokolade af de bedste råvarer. Alle ingredienserne er økologiske, og de opvarmes aldrig til mere end 42C i produktionen og bevarer derved sine raw kvaliteter.
Udover nøje udvalgte økologiske ingredienser, pakker Lovechock de små chokoladeherligheder i miljøvenlig og bæredygtig emballage. Trykket indeni pakkerne er lavet af økologisk nedbrydelig blæk, og selv folien er nedbrydelig. Så du kan forkæle dig selv med god samvittighed.

Himmelske chokoladebidder

Lovechock chokoladebarer er små himmelske bidder. Hver bid er fyldt med lækre stykker superfood. F.eks. Lovechock kirsebær og chilli chokolade, der ligesom de øvrige chokoladebarer fra Lovechock indeholder 81 % af det bedste kakao fra Ecuador. Kombinationen af de nøje udvalgte ingredienser sikrer en udsøgt smagsoplevelse i alle Lovechockvarianterne.
Der er ikke tilsat raffineret sukker, men i stedet er chokoladen sødet med skøn kokosblomst nektar. Alle varianterne er desuden uden laktose, soja og gluten.

 

Bredt udvalgt af fristende Lovechock chokolade

Hos Mecindo finder du et bredt udvalg af forskellige himmelske smagsvarianter fra Lovechock. Det kan være svært at vælge! Når du køber hos Mecindo leveres dine varer hurtigt og billigt inden for 2-4 hverdage.
Hvis du har nogen spørgsmål til de produkter, som Mecindo forhandler, eller til dit køb, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på chat, email på kundeservice@mecindo.dk eller telefon 89 88 44 80.