Loperamid Kapsler

Mod diarré (Imodium og Imolope alternativ)

5-stjernet bedømmelse: Anbefalet
2 anmeldelser

Loperamid Kapsler

Mod diarré (Imodium og Imolope alternativ)

119,95 kr

Betal hurtig og sikkert med Mobilepay

60 Kapsler
( 2 mg )

Ikke på lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

119,95 kr

Beskrivelse

Loperamid er et alternativ til Imodium og Imolope, men virker på samme måde. Loperamid behandler din diarré hurtigt og effektivt ved at gøre passagen gennem tarmene langsommere. Ud over dette påvirker Loperamid ligeledes afføringen til at blive mere fast og ikke forekommer så ofte. Loperamid bør være en fast del af din toilettaske på rejser.

Loperamid 2mg tabletter er et alternativ til Imodium tabletter og Imolope tabletter – Samme aktive ingrediens – bare billigere.

Ofte stillede spørgsmål

1.     Hvordan kan I sælge Loperamid meget billigere end mit lokale apotek?

Vores priser på netop denne medicin er baseret på en generisk version af Imodium og Imolope tabletter – Den aktive ingrediens i selve produktet er den samme, men selve produktet er ikke ”brandet” som Imodium eller Imolope, men derimod i en neutral indpakning med visning af den aktive ingrediens. Loperamid tabletter, Imodium og Imolope tabletter har begge den aktive ingrediens Loperamid der begge giver de ønskede effekter.

2.      Giver Loperamid tabletter mig den samme virkning som den brandede version (Imodium og Imolope)?

Absolut. Når en medicinalvirksomhed udvikler et lægemiddel får virksomheden ligeledes en unik rettighed til at sælge det pågældende produkt for en årrække (originalt produkt). Når denne rettighed udløber kan enhver medicinalvirksomhed forudsat at de opfylder reglerne producere tilsvarende lægemiddel (generisk produkt). Dette oplever du ligeledes på det normale apotek, hvor farmaceuten spørg om du vil have den originale medicin som typisk er dyr eller en generisk version (samme indhold) som typisk er billigere.

Dette håndkøbslægemiddel de identiske medicinske egenskaber uanset mærke, emballering og reklame. Nøglen er den "aktive" ingrediens - der rent faktisk behandler symptomet. Beskyttelse og kvalitetskontrol gælder ligeligt for alle originale som generiske lægemidler. Det generiske lægemiddel skal opfylde de samme kvalitetskrav som det originale lægemiddel. Emballage kan variere, men ingredienserne er identiske, og resultaterne af behandlingen vil være de samme.

Et godt råd:

Nøglen er den aktive ingrediens. Kig derfor på det mærke du kender, og noter den aktive ingrediens for derefter at kontrollere, at den aktive ingrediens samt dosis er den samme som på det generiske brand. 

Instruktion

Læs ALTID indlægssedlen for detaljeret beskrivelse af brug af Loperamid inkl. forholdsregler og andre advarsler. Nedenstående er kun vejledende. Dosering: Voksne: Start dosisen er 2 tabletter, i alt 4mg. Derefter skal du holde pause i en time, og tage endnu 1 tablet, i alt 2 mg, for hver gang du har tynd afføring. Du må dog højst indtage 4 tabletter, i alt 8 mg, i døgnet. Slutteligt må du ikke fortsætte behandlingen efter 48 timer uden du har talt med din læge. Produktet er ikke anvendeligt til børn under 12 år.

Advarsel

Du må ikke tage Loperamid hvis du:

  • Er gravid, eller prøver at blive det. Snak med din læge om en anden passende behandling
  • Tager anden medicin såsom; Sulfamethizol, Quinidin, Itraconazol, Ritonavir mm.. Oplys ALTID din læge om AL medicin du indtager, således at behandlingen af din diarré får det korrekte resultat og du ikke får gener eller bivirkninger.
  • Er lactose intolerant. Kontakt din læge, hvis du ved har denne allergi, så den bedste behandling kan findes til dig.

Bivirkninger: - Almindelige bivirkninger (forekommer hos mellem 1-10 ud af 100 behandlede)

  • Hovedpine, svimmelhed, forstoppelse, kvalme, luftafgang fra tarmen
Læs ALTID indlægssedlen for detaljeret beskrivelse af produktets bivirkninger.

Aktive ingrediens

Loperamid Hydrochloride 2mg

 

Produktinformation

Mængde 60 Kapsler ( 2 mg )
Producent Generic Medicine
Indlægsseddel Indlægsseddel (pdf)
Klassifikation Apoteksforbeholdt lægemiddel (P)
Produktnummer 31915
Pakning Engelsk eller flersproget
Bemærk: Vi tager ikke lægemidler retur. Dette skyldes, at vi som apotek skal kunne garantere og dokumentere, at lægemidlerne har været opvaret korrekt, hvilket ikke er muligt for os når produktet har været ude af apoteket.

Anmeldelser (2)

Ofte købt sammen med

Andre så også på