Locobase

Locobase® er en hudplejeserie fra Plum A/S som er en dansk virksomhed med rødder helt tilbage til 1860. I dag er Plum en del af den svenske koncern CCS Healthcare AB, men beskæftiger sig stadig med førstehjælps-hudplejeløsninger til en bred vifte af brugere.  

Locobase® er cremer med et højt fedtindhold målrettet børn og voksne med tør og problematisk hud.

Locobase® er desuden deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark, hvilket betyder, at serien er udviklet for at minimere risikoen for kontaktallergi.


Hvem er Locobase®?

Locobase® er en hudplejeserie fra Plum A/S som er en dansk virksomhed med rødder helt tilbage til 1860.

I dag er Plum en del af den svenske koncern CCS Healthcare AB, men beskæftiger sig stadig med førstehjælps-hudplejeløsninger til en bred vifte af brugere.

Locobase® er cremer med et højt fedtindhold målrettet børn og voksne med tør og problematisk hud.

Locobase® er desuden deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark, hvilket betyder, at serien er udviklet for at minimere risikoen for kontaktallergi.

Locobase® Fedtcreme

Locobase® Fedtcreme er et produkt særligt rettet mod problemhud. Denne creme har et fedtindhold på 70%, hvilket er med til at pleje og genopbygge tør og irriteret hud.

Cremen gendanner hudens beskyttende lag hvorved den tørre og irriterede hud igen kan blive blød og smidig.

Locobase® Fedtcreme er velegnet om håndcreme til personer, der håndterer skrappe rengøringsmidler eller som arbejder i fugtige miljøer, som kan virke belastende på huden.

Fedtcremen kan også virke som ekstra beskyttelse af huden i koldt vejr.

Locobase® Fedtcreme er f.eks. velegnet til brug ved:

  • Koldt vejr og fugtige arbejdsmiljøer 
  • Tør og meget tør hud 
  • Problem- og eksemhud 

Locobase Repair Creme

Locobase® Repair Creme er en genopbyggende specialcreme rettet mod meget tør hud.

Ved eksem hos børn er Locobase® Repair Creme en velegnet løsning og kan for eksempel kan anvendes ved eksem omkring munden eller ved bleudslæt. 

Cremen indeholder 63% fedtstoffer som indgår naturligt i hudbarrieren og trænger dybere ind i huden.

Fedtstofferne er med til at fremskynde hudens egen reparationsproces – dette giver, foruden øjeblikkelig lindring af tør hud, også en langvarig beskyttelse mod udtørring.  

Locobase® Repair Creme er en ideel allround creme, som kan anvendes på både krop og ansigt efter behov. 

Locobase® Repair Creme er desuden specielt egnet som supplerende pleje ved behandling af atopisk eksem med steroidcremer såsom kortikosteroider, samt efter dermatologiske procedurer såsom laser og peeling. 

Locobase® Repair Creme er f.eks. velegnet til brug ved: 

  • Eksem og bleudslæt 
  • Tørre hænder, negle og læber 
  • Tør og skællende hud 

Hudpleje til belastet hud

Locobase® hudplejecremer Locobase Fedtcreme og Locobase Repair Creme er særligt udviklet til brug efter arbejde som ekstra pleje til tør og irriteret hud. Netop derfor er Locobase® produkterne så gode at anvende efter samt i løbet af arbejdsdagen, for at undgå og forbedre hudproblemer.

Hudrengøring og hyppig håndvask kan være enormt belastende for huden, hvorfor en genopbyggende hudplejecreme som de to Locobase® cremer vi forhandler hos Mecindo, kan være fordelagtigt for personer med belastet hud.

Kan Locobase anvendes ved eksem?

Eksem opstår som en irritation af huden, der giver kløe, rødmen og indimellem blærer. Ved eksem er det vigtigt, at man smører sin hud mindst én gang dagligt med en fed fugtighedscreme for at afhjælpe kløe og irritation.

Hos børn og babyer starter eksem ofte på kinder, arme og ben, hvorefter det almindeligvis flytter sig til albuebøjninger og knæhaser. Disse områder bliver ofte varme, hvilket resulterer i, at de klør endnu mere. Dette kan, især hos børn, være en udfordring, da det er svært at forklare barnet, at det ikke må klø sig.

Hos voksne kan eksem opstå, hvis man arbejder et sted, hvor man skal vaske hænder ofte samt hvis man bruger gummihandsker eller får for mange rengørings- eller opløsningsmidler på hænderne.

Locobase Fedtcreme og Locobase Repair Creme er velegnet til brug ved personer, der døjer med eksem.

Faktisk er Locobase og Locobase Repair nogle af de hudplejeprodukter som Atopisk Eksem Forening anbefaler som fugtighedsgivende creme til forebyggelse og behandling af atopisk eksem.  

Locobase® Repair Creme er bl.a. specielt egnet som supplerende pleje ved behandling af atopisk eksem med steroidcremer såsom kortikosteroider. 

Læs mere Skjul