2 Linwoods økologisk morgenmad fås Online hos - Mecindo.dk

Linwoods


Viser 1 til 17

Linwoods

Her på siden finder du et spændende udvalg af frø fra firmaet Lindwoods, som blev grundlagt i Irland i 1965. Lindwoods er et familiejet firma, der har specialiseret sig i at fremstille sunde, velsmagende og økologiske kvalitetsprodukter. 

Økologiske hørfrø med Omega 3

Linwoods økologisk hørfrø er en rig kilde til Omega 3. Hørfrøene er forarbejdede, hvilket gør det nemmere for din krop at optage alle de sunde vitaminer og mineraler, som produktet indeholder. Linwoods økologisk hørfrø indeholder bl.a. jern, zink og calcium. Få en god start på dagen med et drys hørfrø over din skyr eller grød, eller du kan komme hørfrø i din salat, suppe eller wok-mad. 

Linwoods frø med mange lækre smagsvarianter

Lindwoods sunde og spændende udvalg af frø giver dig mulighed for mange lækre smagsvarianter, som du kan hælde i din smoothie, drysse over din yoghurt eller komme i salater og varme retter. Du kan f.eks. vælge mellem Linwoods  afskallede hampefrø, som er fyldt med protein og jern, hørfrø med kakao og bærsmag, hørfrø med forskellige slags nødder, hørfrø med mælkesyrebakterier og d-vitamin. Prøv også Linwoods Mix med hørfrø, solsikkefrø, grækarfrø, sesamfrø og goijibær. Her på siden finder du desuden chiafrø med eller uden æble , solsikke- og græskarfrø samt Linwoods  soltørrede gojibær. Linwoods poser med frø fås i størrelserne 200 gram og 425 gram.