2 Lifeplan kosttilskud og naturmedicin | Køb online hos | Mecindo.dk

Lifeplan


Viser 1 til 24

Lifeplan

En af verdens største vitamin og mineral producenter

Lifeplan har base i Leicestershire, og firmaet er efterhånden ved at have en del år på bagen. Det blev skabt i 1983, og deres oprindelige produktsortiment på 33 produkter er nu blevet udvidet til over 280.

Dermed har de udviklet sig til en af verdens største producenter, indenfor en industri der aldrig har været mere konkurrencepræget. Det er de selvfølgelig enormt stolte af, og deres massive position er selvfølgelig én, som de vil gøre alt for at beholde.

Derfor er innovation af nye og forbedrede produkter en af deres højeste prioriteter. Derfor er Lifeplan et firma, som de andre kigger til, for at se hvor de nyeste og bedste trends skabes. 

Familieværdier og kvalitet i fantastisk samspil

Selvom Lifeplan er en gigant i kosttilskuds-industrien, har de ikke glemt, hvor de kommer fra. Mærket blev skabt på familieværdier, og det har ikke ændret sig. Man kæmper for hinanden og for at skabe et produkt, der er gennemsyret af deres tårnhøje kvalitetskrav. Og sådan kommer det altid til at være.

Deres nøglefokus er simpelt og alligevel komplekst: De vil skabe nærende produkter, af den højeste standard, til fair og overkommelige priser. En beundringsværdig forretningsmodel, der har fået dem til dér, hvor de er i dag. 

 

Køb Lifeplan hos Mecindo

Mecindo leder altid efter produkter, der lever op til vores krav om kvalitet og sundhed, og derfor er Lifeplanen oplagt producent til vores online apotek.

Det er meget nemt at se, at deres produkter er helt fantastiske, og derfor var vi ikke i tvivl, da vi valgte at inkludere dem i vores sortiment, så vi nu har muligheden for at tilbyde dem til vores kunder. De tibydes, som altid, i kombination med billig fragt og hurtig levering.