2 Lemsip - Effektiv behandling af forkølelse og influenza

Lemsip


Viser 1 til 17

Lemsip

Lemsip er det førende mærke inden for behandling af forkølelse og influenza i Storbritannien. Lemsip har mere end 40 års erfaring omkring behandling af symptomer ved forkølelse og influenza, og er især kendt for deres tebreve med citronsmag, som kom på markedet i slutningen af 1960'erne. I løbet årene har Lemsip udvidet deres sortiment, så du nu kan få Lemsip som tebreve, hostesaft, kapsler og tabletter.

Det vil sige at du kan få et produkt, der er skræddersyet til at behandle din kombination af symptomer ved forkølelse og influenza på bedste vis. Alle Lemsip produkter indeholder paracetamol (et smertestillende), som hjælper med at lindre hovedpine, feber, tilstoopet næse og bihuler, kropssmerter, ledsmerter og øm hals. 

Hos Mecindo tilbyder vi en lang række Lemsip-produkter i forskellige smagsvarianter og former. Prøv f.eks Lemsip Max All-in-one kapsler mod forkølelse og influenza, som bekæmper symptomer som hovedpine, feber, ondt i halsen, kropssmerter samt lindrer hævelse i slimhinderne således at man kan få luft igennem næsten igen.
Du får altså hvad der svarer til smertestillende tabletter, næsespray og et ondt-i-halsen præparat i et produkt. Hvis du lider af hoste kan du også prøve Lemsip hostesaft mod hoste i brystet eller Lemsip hostesaft mod slimhoste