2 Lansinoh baby produkter, Køb online hos Mecindo.dk
Lansinoh

Lansinoh blev grundlagt i 1987 af en kvinde, som selv havde gjort sig sine erfaringer med at amme, og firmaet har i mere end 30 år fremstillet produkter, der gør hverdagen nemmere for ammende mødre. Her på siden finder du f.eks. beskyttende brystvortecreme, poser til modermælk og ammeindlæg.

Lansinoh beskyttende brystvortecreme

Beskyttende brystvortecreme fra Lansinoh er den sikreste og mest effektive måde at lindre smerter fra ømme brystvorter. Har du tørre eller revnede brystvorter, kan du efter hver amning påføre brystvortecremen og dermed beskytte og pleje brystvorterne. Brystvortecremen fra Lansinoh er fremstillet af 100 % naturlige ingredienser og indeholder hverken tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler, og du kan dermed føle dig helt tryg ved at anvende produktet.

Fryseposer til brystmælk

Lansinoh fremstiller fryseposer til brystmælk, som gør det sikkert for dig at opbevare brystmælken i køleskab eller fryser, indtil din baby skal drikke den. Fryseposerne har et effektivt lukkesystem, som betyder, at de ikke lækker mælk. Fryseposerne er desuden nemme at hælde af, når mælken skal hældes over på en flaske.

Diskrete og beskyttende ammeindlæg

Ammeindlæg fra Lanisoh er behagelige og diskrete at have på og beskytter dig dag og nat. Du slipper for uheld med mælkepletter på tøjet. Ammeindlægget< er blødt, ultra-tyndt, former sig efter brystet og to klæbestrimler holder det på plads på brystet. Ammeindlæg fra Lanisoh gør det nemmere og mere komfortabelt at være ammende mor.