2 Trænings og sport kosttilskud fra LA Muscle bestil online!
La Muscle

 

Her på siden finder du produkter fra LA Muscle, som er udviklet specielt til hård træning og sportsaktiviteter.
Firmaet blev grundlagt i 1997 og er kendt for sin serie af kosttilskud af høj kvalitet.
I udvalget af produkter findes bl.a. proteintilskud, energitilskud, kapsler med hindbærketoner, som kan hjælpe dig med vægttab, produkter med kreatin monohydrat, som øger din præstationsevne under hård træning, og produkter med L-Glutamin, som er essentielle aminosyrer, så din krop restituerer hurtigt efter træning.

Vægttab med hindbærketoner

LA Muscle Hindbær Keton Tilskud indeholder hindbærketoner, som effektivt nedbryder fedtet i cellerne, øger dit stofskifte og hjælper din krop til at forbrænde fedt hurtigere. Produktet indeholder naturlige frugtingredienser, og der er 100mg hindbær ketoner i hver kapsel. LA Muscle Hindbær Keton Tilskud er dog ikke nok til alene at sikre dig et varigt vægttab, men du kan med fordel kombinere kosttilskuddet med sund kost og rigelig motion. 

Hurtig energi og proteintilskud

Produkterne fra LA Musle hjælper dig med at hæve dit energiniveau og forbedre dine præstationer under træning og sportsudøvelse. LA Muscle Energi Gel er hurtigt optaget kulhydrat i geleform med appelsinsmag, som du kan indtage under træningen. I deres sortiment findes også koffeinpiller ,  La Muscle Grøn Te og LA Muscle Green Coffee Ekstrakt, som er fyldt med vigtige antioxidanter og øger din fedtforbrænding. Har du brug for ekstra proteiner i forbindelse med træningen, finder du her LA Muscle 3:1:1 BCAA, som er et koncentreret proteintilskud samt flere varianter af LA Muscle Peanut Butter, der er fremstillet af 100 % naturlige ingredienser og indeholder masser af protein.