Konjac Sponge Baby Face Svamp

Den originale konjac sponge til ansigtet.

Konjac Sponge Baby Face Svamp

Den originale konjac sponge til ansigtet.

89,95 kr

1 Stk.

På lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

89,95 kr

Beskrivelse

Konjac Sponge Baby Face Svamp er udviklet til babyer og børns sensitive hud. Denne udgave er ergonomisk designet til brug i ansigtet. Med Konjac Sponge Baby Face Svamp kan du rense din baby's ansigt uden at bruge nogle form for produkter - som ofte indeholder en lang række ingredienser som ikke egner sig til børn. Konjac Sponge Baby Face Svamp er den naturlige hudplejerutine.

Da disse svampe er så sensitive, egner de sig også til børn som har tendens til eksem, eller andre hudlidelser. Konjac Sponge Baby Face Svamp måler 8cm * 8cm og passer perfekt i håndfladen.

  • 100% rene og naturlige plantefibre
  • Perfekt til børneksem
  • pH balancerende
  • 100% FRI FOR farvestoffer, kemikalier, tilsætningsstoffer og iritanter

Ingredienser

Ren konjac lavet på vulkanske sletter i Sydkorea og er 

  • fri for kemikalier
  • fri for tilsætningsstoffer
  • fri for farvestoffer
  • fri for irritanter
  • 100% nedbrydelig

Derudover er konjac plantefibre fugtrige og virker alkaliske hvor de afbalncere surhedsgraden, hudfedt og urenheder.

Anvendelse

Før brug, skyl da svampen og fyld den med varm vand. Klem overskydende vand ud og rens mildt huden. Massér huden nænsomt for at eksfoliere, forfriske og pleje huden. Det er ikke nødvendigt at bruge sæbe eller andre rensende produkter, men hvis ønsket, kan en lille mængde tilføres svampen. 

Pleje

Efter brug, skyl da grundigt svampen og lad den tørre et sted hvor der er meget luft. Vrid ikke svampen for meget, da det kan skade de skånsomme plantefibre, du skal blot trykke den mellem håndfladerne. Du kan også smide den rene svamp i køleskabet, for at holde den frisk og afkølet. På denne måde holder din svamp i endnu længere tid. Normaltvis holder en svamp som denne i mellem 2-3mdr.

Alternativt kan du tørre din svamp på et varmt tørrestativ eller på et vindueshængsel. Når den tørres, skrumper den og svampen vil blive hård, dette er helt naturligt. Ved næste brug, start da med at aktivere den, under rindende vand. Brug ikke svampen, mens den er våd. Jo bedre du passer på din svamp, jo længere holder den.

Produktinformation

Mængde 1 Stk.
Producent Konjac Sponge Company
Produktnummer 54371
Pakning Engelsk eller flersproget
GTIN/EAN-13 5055113890135

Anmeldelser (0)

Ofte købt sammen med

Andre så også på