Kolde drikke

Kolde drikke til enhver lejlighed og smag. Juice, smoothies og shots – du finder det hele her på siden. Giv din sundhed et nøk opad, og giv din krop en ekstra dosis vitaminer, mineraler og næring fra vegetabilske kilder. Læs mere om de forskellige kolde drikke og køb online allerede i dag. 

Læs mere
viser 1 til 48 af 59 (2 sider )

Kolde drikke til enhver lejlighed

Vil du gerne nyde et glas kold og smagfuld juice, smoothie, aloe vera drik eller shot, så finder du det her på siden. Læs mere om de forskellige kolde drikker herunder: 

 • Smoothies
  Ny lækre, smagfulde og næringsrige smoothies. Flere er økologiske, glutenfri og laktosefri. Det betyder, at der er noget for enhver smag. I udvalget af smoothies finder du f.eks. smoothies med smag af vilde blåbær, mango, hindbær, jordbær, acai og ananas. 
   
 • Juice
  En juice kan nydes, morgen, middag, eftermiddag og aften – altså hele dagen, alle steder. Prøv juice med smag af aloe vera, kokos, vandmelon, aronia og æble. Vil du gerne have inspiration til lækre hjemmelavede juicer og smoothies, er bogen ”Flydende Magi – Juicer og Smoothies til børn” en utroligt spændende og nem bog at gå til for hele familien. 
   
 • Shots
  Shots, ikke med alkohol, men med urter og planter, finder du flere varianter af her på mecindo.dk. Vi har f.eks. de utroligt populære og sunde ingefærshots eller Vita Biosa med mælkesyrebakterier og urter. 
   
 • Plantemælk
  Plantemælk fra kokos er fuld af smag og er tilmed laktosefri. Derudover indeholder kokosmælk mættede fedtsyrer, proteiner og vitaminer. Brug kokosmælk i suppe, karryretter eller andre spændende madretter.

 

Køb alt indenfor kolde drikke på mecindo.dk 

Udvalget af kolde drikke er stort og velsmagende, og du finder med garanti en drik eller to der tiltaler dig. Start dagen med et ingefærshot, et shot Vita Biosa eller blot et glas iskold æblejuice. Smoothies er ligeledes perfekte til at starte dagen på, eller som et mellemmåltid i løbet af dagen. 

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice