Klitoris vibrator

Læs mere Skjul

Viser 1 til 24

Klitoris vibrator

Køb evt. flere forskellige vibratorer

Der er flere forskellige muligheder indenfor klitoris vibratorer, som du eller I kan have stor glæde af. I kan få en klitoris vibrator, der samtidig er en dildo, I kan få vibratorer, der kan sættes ind i trusserne, sådan at den sidder fast omkring klitoris, uden at man behøver at fastholde den der. I kan få vibratorer der er fjernbetjente osv. Klitoris vibratorer fås i flere farver, udformninger og til forskellige formål, og det kan være en god idé at have flere forskellige vibratorer hjemme, til forskellige former for leg. 

Stimuler din klitoris, og opnå skønne orgasmer

Alle kvinder er forskellige, og klitoris orgasme kan opnås på flere forskellige måder. Nogle kvinder foretrækker direkte klitoris stimulering, mens andre får de bedste klitoris orgasmer, hvis klitoris stimuleres uden på skamlæberne. Find den klitoris vibrator, der kan give dig den optimale nydelse.

Klitoris vibratorer er også til par

Bor I ikke sammen, eller er en af jer ofte ude at rejse, så kan I stadig hjælpe hinanden til gode orgasmer via telefonen og en fjernbetjent vibrator. Køb en klitoris vibrator, der styres via en app på mobilen, og styr din partners klitoris orgasme, selvom du er langt væk. Ring hende op og lyt til hendes nydelse, og styr hendes udløsning fra fjerne steder - det vil helt sikkert også tænde dig, der styrer vibratoren!

Bestil i dag og modtag din vibrator hurtigt og diskret

Vi fremsender alt vores sexlegetøj i diskret indpakning, og vi afsender varerne hurtigt efter din bestilling. Mange af vores produkter er fremstillet i miljø- og allergivenlige materialer, og flere af produkterne er vandtætte, sådan at du kan have dem med i badet.