Keton tilskud

Til effektiv fedtforbrænding.

Hindbær ketoner er naturligt forekomne i blandt andet hindbær og kiwi, og mange spiser ketoner i mindre mængder igennem kosten. Hindbær ketoner er med til at give hindbær deres aroma og duft.  Videnskabelige undersøgelser har fundet, at disse ketoner i sin kemiske opbygning minder om både synephrin og capsaicin, som man blandt andet finder i chili, og som er kendt for at have en positiv effekt på fedtforbrændingen i kroppen.


Viser 1 til 2 af 2 (1 sider)

Keton tilskud

Ketoner og grøn te med slankende effekt

Et keton-tilskud kan derfor være med til at sætte gang i fedtforbrændingen. Hos Mecindo kan du blandt andet købe Natures Aid Hindbær Ketoner Advance+, der er et keton-tilskud tilsat grøn te. Grøn te er ligeledes kendt for sine positive effekter på helbredet og i forbindelse med vægttab.
Ketoner har vist sig effektiv i forbindelse med vægttab. Studier har påvist at ketoner kan give øget fedtforbrænding, da fedtcellerne bliver mere tilbøjelige til at reagere med fedtforbrændende hormoner i kroppen. Samt stimulere fedtcellerne til at frigive hormonet adiponectin, som menes at have effekt på stofskiftet.
Et kosttilskud med ketoner bør dog altid spises som et supplement til en ellers sund og varieret kost og med motion. Derved har hindbær ketoner den bedste effekt, og de hurtigste resultater opnås.

Køb keton-tilskud online

Hos Mecindo kan du købe dine kosttilskud med hindbær ketoner og booste dit vægttab. Bestiller du i dag får du hurtig levering i løbet af 2-4 hverdage og billig fragt. Hvis du har spørgsmål til nogen af vores produkter eller til dit køb, er du velkommen til at kontakte Mecindo. Vores danske kundeservice sidder klar til at hjælpe på telefon og e-mail og.