2 Kalms sovepiller og tabletter mod stress og søvnløshed
Kalms

Kalms tilbyder naturprodukter mod moderne fænomener som stress, angst og søvnløshed. Hvis du har brug for mere ro og mental velbalance i din hverdag, så se her, om ikke Kalms kan hjælpe dig med at finde din indre ro.

Kalms Night One-A-Night

Du kender måske de situationer, hvor du ikke får den søvn, som du har brug for og derfor må slæbe dig træt og ukoncentreret igennem dagen? Har du netop svært ved at finde ro om natten og få sovet igennem, er Kalms Night One-A-Night et godt hjælpemiddel til at få dig tilbage på sporet. Kalms Night One-A-Night er urtetabletter, der med deres høje indhold af baldrian, virker beroligende og blot skal tages en time inden sengetid. Da produktet er 100% naturligt, risikeres ingen sløvhed den efterfølgende dag.

Kalms tabletter

Et andet produkt fra Kalms er deres urtetabletter mod stress og angst. Med deres indhold af baldrian, humle og andre beroligende urter, kan denne naturmedicin ligeledes afhjælpe uro om natten samt svedeture og andre gener forbundet med overgangsalderen.

Med Mecindo har du alt lige ved hånden

Hos Mecindo finder du hurtigt og nemt den naturmedicin, som du søger. Og vil du bestille Kalmsurtetabletter, gøres dette problemfrit her hos dit online apotek. Når du har afgivet og betalt din bestilling, vil dine varer blive tilsendt inden for 2-4 hverdage og leveret til dit foretrukne afhentningssted.