Kål og Kærlighed bog Forfatter Lisbeth Tordendahl

Kogebog af Lisbeth Tordendahl med lækre opskrifter på retter med kål


1 stk

Varen er udgået

Denne vare er desværre udgået. Du kan overveje disse produkter i stedet:

Beskrivelse

Kål og Kærlighed inspirerer til at lave den dejligste grønne mad med kål. Den præsenterer kålopskrifter til hele året, og viser nye og spændende måder at bruge kål på. Prisvindende kogebogsforfatter Lisbeth Tordendahl har i denne bog samlet 100 nemme, varierede og kreative opskrifter på indbydende retter, som kan indgå i mange typer måltider. Alle opskrifterne er veganske eller vegetariske og kan laves uden gluten.

At bruge kål i maden er ikke forbeholdt en enkelt kostretning. Uanset om du spiser raw, stenalder, vegetar, kødmad eller noget helt syvende, er kål svært at komme udenom, hvis din mad skal være spækket med vitaminer, mineraler, fibre og kraftfulde cellebeskyttende antioxidanter.

Lisbeth Tordendahl går udenom de klassiske kålsalater og viser at kål kan så meget mere end dét. Hun byder på kolde og varme retter: Supper, lette såvel som fyldige salater, småretter, gryde- og ovnretter, tærter, pandekager, smoothies m.m.

Det er smuk og lækker mad, lavet af sunde, nærende råvarer. Bogen giver gode ideer til at bruge mange forskellige kål: Blomkål, broccoli, glaskål, hvidkål, kinakål, pak choi, palmekål, romanesco, rødkål, savoykål og spidskål, så kålrepertoiret kan udvides på alle årstider. Og du får masser af konkrete tips og inspiration til, hvordan opskrifterne kan varieres, kålen gøres uimodståelig, rester bruges, så madspild undgås.

Bogen giver desuden dybtgående og motiverende viden om de mange veldokumenterede sundhedsfremmende egenskaber kål har, og hvorfor kål kan øge sundhed og vitalitet og styrke kroppens selvhelbredende kræfter. Kål er fyldt med god smag, saft og kraft, vitaminer, mineraler, antioxidanter, fibre og nogle helt særlige plantestoffer, der kun findes i kål og de få andre grøntsager i korsblomstfamilien. Det er ovenikøbet billig, farverig, klimavenlig og bæredygtig mad.

Bogen afspejler Lisbeth Tordendahls passion for og erfaring med grøn, bæredygtig mad, hvor sundhed og nydelse går hånd i hånd. Kål og kærlighed er Lisbeths 5. kogebog. Tidligere har hun udgivet ”Naturlig Mad”, ”Naturlig Mad Året Rundt”, ”Grønne Proteiner – sundhed & nydelse” (vinder af Gourmand World Cookbook Award) og ”Det Søde – sundhed & nydelse”. Lisbeth Tordendahl er specialist i holistisk sundhed med et bankende hjerte for smuk, livgivende mad, naturlig nydelse og bæredygtig livsstil. Lisbeth har arbejdet professionelt med sund næring, livskraft, balance og optimering af kroppens ressourcer gennem mere end 30 år, som inspirator, underviser, skribent og privatpraktiserende biopataturopath.


214 rigt illustrerede sider.

Produktbeskrivelse fra leverandør

Skriv en anmeldelse

Captcha
Captcha