2 KY Jelly vandbaseret glidecremer, bestil her!
K-Y Jelly

K-Y Jelly er en glidecreme, der er både så skånsom og sikker, at den anbefales af gynækologer. Den vandbaserede glidecreme tilfører fugtighed til brug ved intimt samvær på en naturlig måde og kan dermed afhjælpe den irritation og ubehag, der opstår ved tørhed i skeden.

K-Y Jelly glidecreme fås i både 50 ml og 75 ml. Begge i praktiske og diskrete forpakninger, der gør det nemt at have glidecremen klar til brug og nem at have med undervejs.
Hos Mecindo kan du nemt og diskret bestille K-Y Jelly glidecreme. Med få klik i dit online apotek er glidecremen på vej direkte til din postkasse. Inden for 2-4 hverdage er K-Y Jelly glidecreme fremme efter din bestilling.

Sikker og effektiv behandling af tørhed.

Der kan være mange grunde til, at kvinder i kortere eller længere perioder lider af tørhed i skeden. Men hvad enten det drejer sig om symptomer på overgangsalder, bivirkninger af hormonsvingninger, medicinindtag eller noget helt andet, er der ingen grund til, at dette skal blive til et seksuelt problem. K-y Jelly er den nemme og sikre løsning på denne lille hindring. K-Y Jelly glidecreme er ikke-fedtende, lugtfri og nemt at fjerne igen efter brug. Desuden kan K-Y Jelly bruges såvel sammen med kondomer som i forbindelse med intime massageapparater.
Så hvad enten du har brug for glidecreme i forbindelse med seksuelt samvær eller alene, giver K-Y Jelly dig en hjælpende hånd med på vejen.