2 Hedrin, Stort udvalg online, Køb online hos Mecindo.dk
Hedrin

 

Hedrin er et af verdens førende mærker inden for behandling af hovedlus og luseæg. Hedrin giver dig hurtig, effektiv og skånsom behandling mod lus. Med Hedrin vil du hurtigt blive lusefri. Hos Mecindo tilbyder vi en lang række produkter fra Hedrin til behandling af lus.

Hedrin 4% lotion 150ml er det oprindelige produkt udviklet af Hedrin mod hovedlus. Hedrin 4% er nemt at bruge, og kræver blot to behandlinger, hvor lotionen skal sidde i håret natten over, med 7 dages mellemrum. Hedrin Once er en hurtig og effektiv kur mod lus. Hedrin Once 250 ml kan købes kræver kun en enkelt behandling på 15 minutter. Hedrin Once er baseret på en sammensætning af Penetrol og Dimeticon. Dimeciton dræber lusene ved at indkapsle dem og forhindrer dem i at komme af med overskydende væske fra blodsugningen.
Penetrol øger effekten af Dimeciton, så også æggene dør. Hedrin Treat & Go er en nem og problemfri løsning, der er velegenet til børn, der blot ønsker at komme ud og lege. Hedrin Treat & Go 100ml tørres ind i håret, så barnet kan forsætter sin dagligdag, men leg, skole eller søvn. Hedrin Treat & Go er en vandbaseret behandling, som let skylles ud af håret uden vedvarende fedtrester. Behandlingen kræver to behandlinger over otte timer (f.eks om natten) med syv dages mellemrum.