2 Just For Men | Køb skægfarve til både overskæg og fuldskæg | Mecindo.dk

Just For Men


Viser 1 til 22

Just For Men

 

Just For Men er et internationalt brand af hår- og skægfarve produkter som produceres af det store amerikanske firma Combe. Produkterne er udviklet særligt til at hjælpe mænd der ønsker at dække uønskede grå hår i skæg og hovedhår. Just For Men benytter, i modsætning til mange andre hårfraveproducenter, ikke kemikalier som amoniak og peroxid i deres produkter.

Fjern grå hår på kun 5 minutter!

Fælles for alle produkterne i Just For Mens sortiment er at de er nemme og hurtige at bruge da Just For Men ved at især mænd ofte foretrækker en hurtig og nem løsning på grå hår i deres skæg eller hovedhår.
Hvis du ønsker at dække dine grå hår i dit skæg fuldstændigt bør du benytte Just For Men skægfarve i den farve som er tættest på din naturlige hår/skægfarve. Disse skægfarver anbefales til personer der har maksimalt 50% grå hår i deres skæg, ved en højere mængde grå hår bør en skægfarve der kun dækker delvist i stedet benyttes.
Just For Men har udviklet deres produkter til at kunne bruges sammen med almindelige plejeprodukter til hår og til skægpleje produkter som skægolie, shampoo og balsam.