2 Just Drink Aloe, Køb Aloe Vera Drikke Online Hos - Mecindo.dk
Just Drink Aloe

Just Drink Aloe er en aloe vera drik, der stammer fra England, hvor den på få år voksede i popularitet fra lokalt produkt til landsdækkende. En af grundene er sikkert dens høje indhold af ægte aloe vera med frugtkød.
Historien om firmaet bag Just Drink Aloe begynder i 2009. Just Drink Aloe var den første drik af sin slags i England.
Til at begynde med fandtes den kun i lokale supermarkeder, men efter et par år med konstant vækst blev Just Drink Aloe bemærket af større grossister og distributører, og så gik det stærkt. Just Drink Aloe fås nu i hele England og internationalt.

Ægte aloe vera .

Just Drink Aloe startede som en familievirksomhed med en passion for helse, smag og naturligvis aloe vera med alle dens gode egenskaber. For eksempel er aloe vera kendt for at booste immunforsvaret, og Just Drink Aloe er rig på C-vitamin og den gode naturlige frugtsmag. For smag og kvalitet er i centrum.  Just Drink Aloe's originale aloe vera drik smager forfriskende og bør nydes iskold. Ligesom alle produkter fraJust Drink Aloe indeholder den ægte aloe vera med frugtkød og kun naturlig farve og smag. Intet tilsat sukker, farve eller konserveringsmidler. Kun den rene smag af aloe vera, der slukker tørsten og giver naturlig energi.