Jordnøddesmør

Skøn smag og lavt sukkerindhold

Clearsprings jordnøddesmør er en del af Clearsprings "bio kitchen" udvalg, og som navnet på udvalget antyder, er deres jordnøddesmør lavet biodynamisk fra bunden med udelukkende økologiske råvarer. Deres jordnøddesmør kommer i gennemsigtige glas, de er naturligt sødede, og produktet er præget af god kvalitet og godt håndværk. Dette betyder, at deres jordnøddesmør er fyldt med smag, og man kan virkelig smage den organiske opbygning. 

Læs mere Skjul

Kundernes favoritter

God smag – lavt sukkerindhold

Clearsprings jordnøddesmør er ikke blevet homogeniseret, og det indeholder ikke hydrogeneret palme olie eller andre billige lavkvalitetsolier. Dette sørger for et produkt gennemsyret af kvalitet og god smag, men det medfører også, at jordnøddeolien kan være separeret fra smøret. Hvis dette sker, bør du blot blande jordnøddeolien i toppen af glasset med smøret i bunden. På denne måde får du den mest optimale og lækre konsistens. 
På trods af at dette jordnøddesmør fra Clearsprings har et lavt sukkerindhold, har det en perfekt sødme. En smule salt er tilsat til produktet for virkelig at bringe sødmen frem, og det virker helt efter hensigten.  Ingredienserne består af 99.4% peanuts og en smule havsalt. 

Køb jordnøddesmør hos Mecindo

Hos Mecindo finder du et stort udvalg af organiske mad produkter. Vi fører produkter fra Clearspring's sortiment, og når du køber online over webshoppen, får du billig fragt og levering i løbet af kun 2-4 hverdage.

Læs mere Skjul