2 Jack N Jill Økologisk Tandpasta, Køb online hos Mecindo.dk

Jack N Jill


Viser 1 til 19

Jack N Jill

Her på siden finder du certificerede økologiske tandpastaer, sjove tandbørster med og uden musik samt tandkrus til børn, som er fremstillet af den australske producent Jack N Jill. Tandpastaen er lavet af naturlige ingredienser og blev første gang fremstillet i 1949 i Melbourne og bliver fortsat fremstillet i Australien. Jack N Jills produkter sælges i mere end 30 lande.

Elektrisk børnetandbørste med musik

Dit barn vil sikkert finde tandbørstningen sjovere, når tandbørsten føles behagelig i munden og samtidig spiller musik. Jack N Jill Buzzy elektrisk børnetandbørste spiller musik og har et børstehoved, som skånsomt og effektivt renser barnets tænder og kan anvendes fra 3 års alderen. 

En sundere tandbørstning

Udvalget af tandbørster fra Jack N Jill indeholder hverken BPA, PVC eller ftalater og håndtaget er biodynamisk nedbrydeligt. Tandbørsterne har en ergonomisk håndtag og har runde, bløde børstehoveder lavet af nylon, som effektivt og blidt børster barnets tænder rene. Jack N Jill Tand & gummebørste til børn er lavet af 100 % silikone og kan avendes til børn i 6-18 måneders alderen. 

Certificeret økologisk tandpasta til dit barn

Alle Jack N Jill tandpastaer er:

  • UDEN Fluor 
  • Uden Farvestoffer 
  • Uden tilsætningsstoffer & konservering 
  • Med Xylitol 
  • Økologisk 
  • Glutenfri

Tandpasta fra Jack N Jill er certificeret økologisk, så det er 100 % sikker for dit barn. Barnet kan vælge mellem flere smagsvarianter med hindbær, solbær, jordbær, blåbær eller banan. Tandpastaen indeholder xylitol i stedet for sukker, den er glutenfri, fri for fluor, farvestoffer og tilsætningsstoffer og emballagen. Af tilbehør findes søde tandkrus med forskellige dyremotiver.