Intimsæbe

Vaginal hygiejne er meget vigtigt for kvinder. Skønhed kommer ikke kun dit tøj og make-up, men kræver også personlig pleje. Personlig hygiejne er også meget afgørende for at holde din krop sund og smuk. Vaginal hygiejne hjælper dig ikke kun med at bekæmpe infektioner og skadelige sygdomme, men efterlader også en dejlig fornemmelse som holder dig duftfri som gør dig komfortabel. Der er få kvinder, der har tendens til almindelige fejl for at opretholde vaginal hygiejne. For eksempel ved hjælp af duftsæber kan til kløe og kan skabe ubalance i underlivet på pH-skalaen. Husk at din vagina bliver rengjort på egen hånd. Du bør derfor prøve disse skønheds tips til at opretholde en ordentlig genital hygiejne i underlivet.

Læs mere Skjul

Kundernes favoritter

Vaginal Hygiejne

Vaginal hygiejne er meget vigtigt for kvinder. Skønhed kommer ikke kun dit tøj og make-up, men kræver også personlig pleje. Personlig hygiejne er også meget afgørende for at holde din krop sund og smuk.

Vaginal hygiejne hjælper dig ikke kun med at bekæmpe infektioner og skadelige sygdomme, men efterlader også en dejlig fornemmelse som holder dig duftfri som gør dig komfortabel.

Der er få kvinder, der har tendens til almindelige fejl for at opretholde vaginal hygiejne. For eksempel ved hjælp af duftsæber kan til kløe og kan skabe ubalance i underlivet på pH-skalaen. Herunder har vi angivet punkter til, hvordan du opretholder samt vedligeholder vaginal hygiejne

  • Rens dit underliv fra front til bag (vagina til anus). Dette forhindrer overførslen af ​​skadelige bakterier.
  • Efter toiletbesøg bør du tørre din vagina med rent og blødt papir. Skift altid hygiejnebindet efter hver 6-7 timer. Dette vil undgå bakterielle infektioner.
  • Brug ikke parfumeret sæbe, body wash eller talkum på kønsdelene. Duften og kemikalier kan forårsage problemer og ubalancen i underlivet.  Du bør som udgangspunkt ikke skrubbe men rengør dit underliv forsigtigt med en anti-bakteriel sæbe når du er i bad.
  • Vask med mild sæbe og varmt vand for at undgå infektioner samt holder dit underliv rent.  Du må ikke ”overforbruge” sæbe, da dette kan forårsage irritation.
  • Anvendelse af syntetiske undertøj kan forårsage irritation i skeden. Du bør som udgangspunkt anvende bomuldsundertøj, da dette er lette og mere komfortabelt. Desuden tørrer bomuld hurtigt.
  • Vask dine kønsorganer med vand efter hver gang du har været på toilettet. Dette forhindrer den vaginale lugt fra at udvikle sig. Hertil bør du anvende løstsiddende tøj for at give luft til dit underliv luft.

Husk at din vagina bliver rengjort på egen hånd. Du bør derfor prøve disse skønheds tips til at opretholde en ordentlig genital hygiejne i underlivet.

Læs mere Skjul