Insulinpenne

Til nem og præcis insulininjektion.

Har du diabetes, så har du muligvis brug for insulinpenne, når du skal behandle din sygdom. Med en insulinpen er det både nemt og smertefrit at injicere sig med insulin, og pennene er praktiske at bruge. En insulinpen er så meget nemmere at bruge end en gammeldags sprøjte, den giver en mere nøjagtig dosis og er nemmere at bruge, hvis du har dårligt syn eller problemer med fingre og hænder. Tal altid med din læge før du skifter fra en måde at tage insulin på til en anden!


Viser 1 til 9

Insulinpenne

Hvordan bruger jeg en insulinpen?

Det er virkelig nemt at bruge insulinpenne. Du skruer simpelthen en ny nål på din pen, indstiller insulinpennen til at dosere den mængde insulin, som du har brug for, stikker nålen ind i din hud og giver et tryk på knappen for enden af insulinpennen for at injicere den valgte dosis. Efter en lille pause (alt efter hvor stor dosis insulin du skal have) fjerner du nålen, skruer den af og smider den væk.

Hvilken insulinpen skal jeg bruge?

Du skal vælge insulinpen, alt efter hvilken du bedst kan lide at injicere dig med og hvilken dosis insulin, du skal have m.v. En ClikStar Insulinpen  er en insulinpen, som kan bruges flere gange. Det er nemt at skifte ampuller i denne type pen og du kan nemt indstille dosis. Man kan også få kanylefri insulinpenne f.eks. fra InsuJet. Disse udløser insulinet med en højt tryk, som trænger gennem huden uden brug af en kanyle. 
Tal med din læge og få gode råd og vejledning i hvilken type insulinpen, som passer til dit behov.