2 InsuJet insulinpenne uden kanyle - Indsprøjtning uden nåle
InsuJet

Med apparater fra Insujet til administration af insulin kan du nu få din insulin uden brug af kanyle. Frem for at tilføre insulinet med et prik gennem huden benytter Insujet en tryk-teknik, hvor insulinet med høj hastighed presses gennem huden. Ganske uden gener og tilmed med en bedre diffusion af insulinet end med den klassiske kanyletilførsel til følge.

Insujet og deres innovative udvikling er særdeles velegnet til sukkersygepatienter, der lider af skræk for nåle og for andre patienter, der ikke har lyst til at bruge kanyle til deres injektion af insulin.
Insujet kan bruges af personer, der lige har skiftet fra tabletter til insulin, eller hvis du har fysiske gener ved brug af kanylerne. 

Insujet  til alle former for insulin patroner.

Hvis du er interesseret i at prøve Insujet og deres produkter til administration af insulin, kan du nemt og sikkert bestille dit nye produkt her hos Mecindo. Hos dit online apotek fører vi kun produkter af højeste kvalitet, og her finder du Insujet i både den grå, blå og lime-farvede startpakke.  Og når du afgiver din bestilling online hos Mecindo, går der ikke mere end 2-4 hverdage, før din nye Insujet er bragt til din postkasse eller dit lokale posthus. Så er du klar til at administrere din insulin på en måde, du ikke har prøvet det før.