2 Infacol, effektive kolikdråber hos online apotek - Mecindo.dk

Infacol

Infacol er et mærke af kolikdråber der kan behandle dit barns ubehag i forbindelse med kolik. Dråberne afhjælper luft i maven, der menes at være en af de største årsager til ubehaget ved kolik.

Infacols kolikdråber kan hjælpe med at forløse noget af det ubehag som dit barn oplever, hvis det har kolik. Det er endnu uvist præcis hvad der forårsager kolik, men det menes, at luft i fordøjelsessystemet er en medvirkende faktor. Fordi barnets fordøjelsessystem ikke er udviklet og modnet, er det mere følsomt over for gener som f.eks. overskydende luft. Den aktive ingrediens i kolikdråberne er simethicon, der fungerer som et antiskummende middel. Simethicon opløser således de mange små luftbobler der blokerer tarmsystemet, så barnet lettere kan skille sig af med luften og dermed ubehaget.

Infacol-dråberne indeholder hverken sukker, alkohol eller farve og er derfor et af de mest skånsomme kolikmidler på markedet. Infacol har desuden en frisk smag af appelsin, så dit barn nemmere accepterer behandlingen.