Bio-Oil Bio Oil Mod Ar Og Strækmærker Mm.

Hudplejeolie.

177,95 kr

125 Milliliter
På lager
Fragt 29kr
1-2 hverdage

Beskrivelse

Bio-Oil indeholder den banebrydende ingrediens PurCellin Oil, som er yderst effektiv til aldrende og dehydreret hud - både i ansigtet og på kroppen. Foruden at hjælpe med at forbedre udseendet af nye og gamle år, hjælper Bio-oil ligeledes med at forbedre fremtoningen af pigmentmærker og pletter, som er forårsaget af hormonelle svingninger, hudblegning eller overdreven solesksponering. Bio-Oil er formuleret til, at hjælpe med at reducere muligheden for, at strækmærker udvikler sig i perioder med hurtig ændring af kropsstørrelse, såsom graviditet, pubertet og vægtøgning. Bio-Oil hjælper derudover med at supplere hudens naturlige olier, som er mindsket af faktorer såsom ekstremt vejr, hyppig badning og den udtørrende effekt af centralvarme og klimaanlæg. Fedter ikke, absorberes hurtigt, velegnet til følsom hud. Bio-Oil er desuden ideel som badeolie og beroligende after-sun behandling.

Brugsanvisning

Påføres to gange dagligt i minimum 3 måneder. Under graviditet påføres to gange dagligt fra begyndelsen af andet trimester. Kun til udvendig brug. Må ikke benyttes på åbne sår. I tilfælde af hudirritation, afbryd brug.

Vejledende opbevaring

Opbevares køligt og væk fra direkte sollys.

Allergener

Alpha Isomethylionone Amyl Cinnamal Benzyl Salicylate Citronellol Coumarin Eugenol Farnesol Geraniol Hydroxycitronellal Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde Limonene Linalool

Skriv en anmeldelse

Captcha
Captcha
emearket
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Ofte købt sammen med

De mest populære produkter lige nu