Bio-Oil Bio Oil Mod Ar Og Strækmærker Mm.

Hudplejeolie.

106,95 kr

60 Milliliter
På lager
Fragt 29kr
1-2 hverdage

Beskrivelse

Bio-Oil indeholder den banebrydende ingrediens PurCellin Oil, som er yderst effektiv til aldrende og dehydreret hud - både i ansigtet og på kroppen. Foruden at hjælpe med at forbedre udseendet af nye og gamle år, hjælper Bio-oil ligeledes med at forbedre fremtoningen af pigmentmærker og pletter, som er forårsaget af hormonelle svingninger, hudblegning eller overdreven solesksponering. Bio-Oil er formuleret til, at hjælpe med at reducere muligheden for, at strækmærker udvikler sig i perioder med hurtig ændring af kropsstørrelse, såsom graviditet, pubertet og vægtøgning. Bio-Oil hjælper derudover med at supplere hudens naturlige olier, som er mindsket af faktorer såsom ekstremt vejr, hyppig badning og den udtørrende effekt af centralvarme og klimaanlæg. Bio-Oil er desuden ideel som badeolie og beroligende after-sun behandling.

Brugsanvisning

Påføres to gange dagligt i minimum 3 måneder. Under graviditet påføres to gange dagligt fra begyndelsen af andet trimester. Kun til udvendig brug. Må ikke benyttes på åbne sår. I tilfælde af hudirritation, afbryd brug.

Vejledende opbevaring

Opbevares køligt og væk fra direkte sollys.

Allergener

Alpha Isomethylionone Amyl Cinnamal Benzyl Salicylate Citronellol Coumarin Eugenol Farnesol Geraniol Hydroxycitronellal Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde Limonene Linalool

Skriv en anmeldelse

Captcha
Captcha
emearket
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Ofte købt sammen med

De mest populære produkter lige nu