Incognito Java Citronella Oil

100% naturlig økologisk æteriskolie

Incognito Java Citronella Oil

100% naturlig økologisk æteriskolie

10 ml

Ikke på lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

Beskrivelse

Incognito Java Citronella Oil har en beroligende afslappende og beroligende egenskab. Prøv at dryppe nogle dråber i karbadet, i din fugtighedscreme eller bland den med en anden krops olie. Udover at give en mild følelse af varme og være afslappende, giver Incognito Java Citronella Oil dig effektiv beskyttelse mod myg og insektbid. Olien er lavet på 100% naturlige økologiske ingredienser- godt for dig og godt for naturen. Mentalt kan aromaen fra citronella olie afhjælpe nervøs træthed, migræne og hovedpine. En god ide er at blande Incognito Java Citronella olien med cedarwood appelsin, geranium, citron eller bergamot.

Inden brug, vil det være en god ide, at lave en lille test på huden, for at se om der opstår hudirritation. Hvis der gør, stop da med at bruge olien.

Instruktion

Olien fortyndes 1 til 6 før den påføres huden. Udover brug på kroppen, kan olien også bruges i enhver olie brænder. Olien kan tilføjes til massage eller badning. Kan tilføjes til enhver creme, shampoo, etc. For insektbeskyttelse - tilføj et par dråber til dit tøj eller bagage for at holde de bidende insekter væk.

Ingredienser

100% økologisk Java Citronella olie. 

OM INCOGNITO

Alle produkter fra Incognito er certificeret som 100% naturlige. De er alle helt fri for Deet, Parabener, GMO eller Natriumlaurylsulfat og produkterne er ikke testet på eller afledt fra dyr.

Brug produktet sikkert. Læs altid etiketten og oplysninger om produktet inden brug.

Produktinformation

Mængde 10 ml
Producent Incognito
Produktnummer 52139
Pakning Engelsk eller flersproget
GTIN/EAN-13 5060164450122

Anmeldelser (0)

Anmeld
“Incognito Java Citronella Oil”

Din mening bliver værdsat

Ved at dele din oplevelse bidrager du til at gøre det lettere og mere gennemskueligt for alle andre, at købe det rette.
Du bør derfor tage udgangspunkt i om produktet levede op til dine forventninger.

Vi sikrer dig annonymitet

For at beskytte dit privatliv tillader vi ikke personhenførbare oplysninger i produktanmeldelser, og anbefaler at du anonymiser dit navn (eks. "Thomas P.").

Incognito Java Citronella Oil
Send

Ofte købt sammen med

Andre så også på