2 Incognito mod myggestik og insektbid, Køb hos Mecindo.dk
Incognito

Vil du gerne beskytte dig selv mod myggestik, der svier og klør? Eller leder du efter et effektivt middel, som kan lindre de myggestik eller insektbid, du allerede har fået? Her på siden finder du et udvalg af produkter med naturlige ingredienser fra den britiske producent Incognito, som effektivt beskytter og stopper generne ved myggestik og insektbid. Alle Incognitos produkter er fremstillet af naturlige ingredienser uden brug af pesticider.

Kløende myggestik lindres effektivt med Incognito Zap Ease

Incognito Zap Ease er et effektivt og lindrende produkt, hvis du allerede har fået et eller flere myggestik eller insektbid, som klør. Du trykker forsigtigt produktet gentagne gange mod huden omkring det område, hvor myggestikket sidder. Incognito Zap Ease tilføjer antihistamin og kløen fra dit myggestik aftager. Produktet er fuldstændig sikkert og effektivt mod myggestik og insektbid.

Luksussæbe beskytter imod myggestik og insektbid

Incognito Luxury Soap er en 100 % naturlig luksussæbe med en ny formula, som beskytter dig mod myggestik og insektbid. Sæben indeholder naturlige og sunde ingredienser som kokosolie, citron og sesamolie, som gør din hud helt blød, og du kommer til at dufte dejligt efter badet. Når du har vasket huden i sæben, holder det myg og insekter på afstand, og du slipper for at bekymre dig om bid, kløe og svie.