Godkendt af Lægemiddelstyrelsen

Imodium Smelt

Sugetabletter mod diarré.

2 mg
12 Tabletter

Varen er udgået

Denne vare er desværre udgået. Du kan overveje disse produkter i stedet:

Beskrivelse

Imodium Smelt Sugetabletter, et håndkøbsmedicin, virker indenfor en time og lindrer kortvarige og akutte episoder af diarré.

Disse praktiske tabletter smelter på tungen på sekonder uden du har behov for vand, og de er derfor ideelle til når du er ”on-the-go”.

Behandling af diarré har aldrig været så hurtig og nemt, som det er med Imodium Smelt Sugetabletter. Du kan også bruge Imodium i forbindelse med diarré associeret med Irritabel tarm (IBS), hvis din læge har foreslået det.

Når noget forstyrrer den naturlige balance af næringsstoffer og vandabsorbering i dine tarme, vil dit fordøjelsessystem begynde at arbejde alt for hurtigt. 

Dette betyder hyppig og løs, vandfyldt afføring – kendt som diarré. Stik imod hvad de fleste tror, så virker Imodium ikke på den måde at den stopper din afføring. I stedet indeholder Imodium den aktive ingrediens, Lopermid, som bevirker at den beroliger dit fordøjelsessystem.

Dette hjælper dit system til at blive normalt igen og dermed får du mere fast afføring. Ved at genoprette den fine balance vil du hurtigt få det bedre og have muligheden og lysten til at fortsætte din dag.

Instruktion

Hvordan tager jeg Imodium Smelt Sugetabletter:

  • for akut diarré for personer 12 år eller derover: start med to tabletter, som du lægger på tungen og lader disse bliver opløst og slugt. Herefter kan du tage én tablet efter hver løs afføring, hvis nødvendigt. Den normale dosis er 3-4 tabletter om dagen, men du må ikke overstige 8 tabletter på 24 timer.
  • Børn under 12 år, bør ikke indtage Imodium.
  • Akut diarré i forbindelse med IBS:
  • Start med 2 tabletter, og lad dem opløses på tungen. Den typiske dosis er 2-4 tabletter om dagen. Du kan justere dosis afhængigt af hvordan du reagerer på det, dog altid mere end 8 tabletter på 24 timer. Børn under 12 år bør ikke indtage Imodium.

Advarsel

Advarsler førend du tager Imodium Smelt Sugetabletter:

  • Ikke anbefalet for børn under 12 år
  • Imodium er ikke et substitut for rehydreringsterapi
  • Læs altid indlægssedlen før du bruger produktet
  • Skal opbevares ude af rækkevidde for børn

Bivirkninger

Mulige bivirkninger ved brug af Imodium: Bivirkninger ved brug af Imodium er sjældne, men hvis du oplever noget, bør du kontakte din læge med det samme.

Aktive ingrediens

Hver Imodium Smelt Sugetabletter indeholder:

2mg loperamid hydrochlorid.

Indeholder også: gelatin, mannitol, aspartame, mint smag og sodium hydrogen carbonat.

Skriv en anmeldelse

Captcha
Captcha
Brand Imodium
Klassifikation (HF)
Produktnummer 177
Mængde 2 mg 12 Tabletter