Imedeen

Ferrosan blev grundlagt i 1920 af Niels Jacob Herman Weitzmann, og firmaet udviklede sidenhen førende produkter indenfor jerntilskud, behandling af kronisk leddegigt, vitamintilskud samt tandpasta og tyggegummi.


Imedeen var især visionært, da det var det første til at importere p-piller til Danmark.

Ferrosan blev opkøbt af Novo i 1986, men blev selvstændig igen i 1995. I 2003 købte Ferrosan det norske Nordic Sales Group, som sælger omega-3-fiskeolier. I 2011 købte Pfizer forbrugerdivisionen i Ferrosan.

Ferrosan udvikler Imedeen

Imedeen er udviklet af Ferrosan, der har hovedsæde i København. Firmaet har en stor portefølge af førende produkter i Norden samt markedsområder i Rusland, Ukraine, Polen, Tyrkiet og mange andre lande i Central- og Østeuropa.

Ferrosan er også skaberne af de kendte produkter Multi-tabs, Bifiform og Fri Flyt/Active Omega. Disse mærker er blandt de bedst sælgende produkter i deres respektive kategorier.

Plej huden indefra

Imedeen er et kosttilskudsprodukt, som tilbyder hudpleje til både unge og lidt ældre kvinder og mænd. På webshoppen mecindo.dk finder du et bredt udvalg af Imedeen produkter. 

Har du brug for et produkt, der bidrager til hudens kvalitet og fugtbalance, skal du købe produktet Imedeen Derma One. Er du en kvinde på 40 +, og har du brug for et effektivt anti-aldringsprodukt, finder du Imedeen Prime Renewal i webshoppens produktsortiment.

Søger du et produkt, der styrker negle og hår, er produktet Hair & Nails det oplagte valg. Alle produkterne består af hudplejetabletter, der indtages på daglig basis. 

Der er en anbefaling om, at man tager tabletterne i mindst 12 uger.

Imedeens effekt og ingredienser

Produkterne i mecindos webshop tilbyder effekter som mindskning af rynker, forbedring af hudens kvalitet og fugtbalance, beskyttelse af cellerne mod oxidativt stress samt dannelse af kollagen.

Produkterne er også såkaldte kollagen kosttilskud.

Disse kollagen kosttilskud indeholder nemlig vitamin C, der bidrager til cellernes dannelse af kollagen. Kollagen bidrager generelt til, at din hud fungerer normalt.

Produkterne indeholder desuden naturlige ingredienser såsom vindruekerneekstrakt, tomatekstrakt og zink.

Nem og hurtig levering

Når du har valgt de ønskede produkter og lagt dem i indkøbskurven, er der bare tilbage at betale med kreditkort. Der tillægges et mindre fragtgebyr, og køber du over et vist beløb, er fragten gratis. Produkterne bliver leveret indenfor 2-4 hverdage.


Læs mere Skjul